Takaisin
BERNINPAIMENKOIRA KAAPO - Perjantaina, 09.12.2011 klo 23:11

20.9.2011

Eilen oli kiva päivä. Käytiin illalla kunnon lenkillä minun parhaan ystävän Sagan kanssa. Oli aika pimeää ja äiti siinä huolestui, kun en näy kunnolla. No, tänään sitten äiti kävi etsimässä minulle heijastinta. Ei kuulemma ollut tarpeeksi isoja! Toi se sellaisen väliaikaisen liivin, ennenkuin se netistä tilattu huomiopanta tulee. Äidin mielestä oli naurettavaa, kun kaikki oli järjestäin liian pienen näköisiäkin jo. Saan sellaisen välkkyvän pannan, jonka pitäs kans sitten näkyä. Tosin, jos siinäkin riittää mitta... :)

Aamulla kävin ulkona nukkumassa vähän aikaa. Satoi vettä ja olin sitten vähän märkä ja hiekkainen, joten kun olisin tullut taas sänkyyn, iskä veti minut pois. Menin sitten vähän vaivihkaa äidin päälle sillein puolittain pötköttämään ja nuolemaan naamasta, jotta se heräisi. Sänky on vaan niiiin ihana ja lämmin paikka, jos käy kylmässä vesisateessa! Kumma ettei ihmiset sitä muka tajua..

Tänään pitäs olla kuulemma kylpypäivä. Saas nähdä onnistuuko, en pahemmin välitä suihkussa olemisesta. Kerran pyörin kalan perkausjätteissä ja haisin ihanalle, niin äiti nappas kiinni ja vei suihkuun. Onneksi vähän livistin siitä kesken kaiken ja pääsin ravistelemaan itseni kylppäriin. Sen jälkeen kuului kauhea meteli, että: "nyt koko kylppäri haisee kalalle"..

Nyt odottelen sitten jännityksellä sitä uutta valopantaa ja pidän siihen asti tuota vähän liian pientä heijastinliiviä... :)