Takaisin
EMMIN BLOGI - Torstaina, 22.09.2011 klo 16:37

Haku treeneissä

Mä kävin viikonloppuna kokeilemassa hakua tai oikeastaan omistaja vei mut kokeilemaan sitä.
Ekana me mentiin autolla kauppaan ja omistajat jättivät mut autoon ja kun tulivat takaisin heillä oli hirveesti nakkeja ja lihapullia, mitäköhän on luvassa?
Kaupan luolta me jatkettiin autolla koirapuiston luo missä oli enemmänkin koiria siitä me jatkettiin matkaa metsään. Kun olimme metsän luona mä en päässytkään autosta ulos joka oli ihan tyhmää yksi koira kerrallaan pääsi metsään. Kun lopulta tuli mun vuoro, niin mut talutettiin ihmisten luo ja päästettiin hihnasta.Sitten aina joku ihminen kutsu mua menin sen luokse varovasti niin se anto mulle namin ton jutun nimi oli kai joku liikkuva makkararinki mikäköhän sekin on no ainakin se oli kivaa! Sitten jouduin taas odottamaan hiiirveäään pitkän ajan autossa joka oli tyyyylsäää.
Mutta kun lopulta pääsin ulos autosta vedin suoraan muiden luo ja omistaja ihmetteli miten mä nyt niin innostuin kun olen muuten niin arka kouluttajat ajattelivat, että koira on vaihdettu. No pyh tottakai mä menin kun niiltä sai herkkuja! Sitten mulle alettiin tehdä pistoja näkyvällä maalimiehellä, siinäkin omistaja vähän mietti lähdenkö, mutta turhaan mä jopa vingahdin innosta kun pääsin etsimään se oli hirmu kivaa! Odotan tosi paljon milloin pääsen uudestaan!

Eilen olin (Ninnan uuden tuttavuuteni kanssa se on saman rotuinen kuin mä ja on hyvä leikkimään juuri siksi se on tosi kiva!) husön tallin lähellä olevissa metsissä siellä sai kunnolla juosta tehdä lätäköissä mutakylpyjä ja omistajat sai kilon sieniä. Me yritettiin Ninnan kanssa parhaan mukaan estellä niiden sienestystä ainakun ne löysivät sieniä me käytiin niiten päälle makaamaan. Tänään meen Ninnan kanssa toko treeneihin jes se on kivaa varsinkin kun sitä ennen pääsee puistoon juoksemaan!

Olen saanut myös tosenki hauskan kaverin jonka tapasin kerran lenkillä ja omistajat sopivat että mua viedään sen kanssa ainakin kerran viikossa leikkimään se on bordercollie Osku.

Terveisin:
Emmi