BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Tiistaina, 25.01.2011 klo 20:39

Karkulaisia

Nyt te tietysti luulette otsikon perusteella että mä olen päättänyt kuin päättänytkin alkaa tuhmaksi. Mutta siitä ei suinkaan ole kyse! Mä päätin kuitenkin kokeilla sitä kilttinä olemista vielä. Tai ainakin kilttinä olemisen yrittämistä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 08.01.2011 klo 16:45

Koulun käyntiä ja mökkihoperyyttä

Ihan ensiksi kaikista tärkeimmät asiat: mä sain kun sainkin lisää lahjoja. Joulupukki oli vaan epähuomiossa toimittanut osan meille kotiin vaikka me oltiin joulun vietossa ihan muualla. Onneksi.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 02.01.2011 klo 23:41

Uusi vuosi - Uudet kujeet?

Joulu oli ja mä sain vaan yhden lahjan! Eikö oo aika käsittämätöntä? Ja niin kun mä olen koko vuoden pinnistellyt ollakseni kiltti.

Ensinnäkin: veljille olin tosi kiltti niin kauan kun ne asui kotona ja kun ne on käyneet vierailuilla niin oon ollu tosi vieraanvarainen.
[IMG]http://i250.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.