BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Perjantaina, 30.01.2015 klo 21:55

Levitoiva isikoira

Isi oli ennen joulua kovasti kipeä. Oireet olivat kummallisia: ensin se kaatui sisällä (näytti pyörtymiseltä) ja oli haluton lenkkeilemään, tasapaino oli vähän hakusessa ja koko isi aika vaisu. Käytiin ell jossa ei löytynyt oikein mistään mitään selitystä paitsi alhaalla olevat verihiutalearvot (ja sydämessä kuulemma iso sivuääni joka oli ilmestynyt tyhjyydestä alle puolessa vuodessa).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 22.01.2015 klo 22:09

Äitiä ikävä

Tää vauvan vahtiminen on kuulkaas aika kovaa työtä. Täytyy vahtia syötöt ja röyhtäytykset ja vaipan vaihdot ja nukutukset ja lenkilläkin sitä pitää vahtia. Ja sitten on tietty kylvetykset ja pukemiset! Välillä pitää vahtia vieraita.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.