BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Lauantaina, 30.10.2010 klo 19:45

Kidutusta

Tää viimeinen viikko on ollut ihan hirveä. Mä karkaisin Ainan luo, mutta se on kuulemma muuttanut enkä mä tiedä löydänkö mä sinne. Madi taas asuu niin kaukana että en tiedä jaksanko sinne asti ja ehtisinkö sinne valoisan aikana (pimeässä on ihan hirveästi mörköjä, ettäs tiedätte).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 25.10.2010 klo 00:40

Ihanien yllätysten lenkki

Kun me lähdettiin lenkille tänään niin mä ajattelin että se on ihan tavallinen lenkki ja tavallinen päivä. Aloin aavistaa hyvää kun me mentiinkin autolle. Autoilu tarkoittaa lähes aina jotain kivaa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 22.10.2010 klo 16:11

Helmi

Lupasin kertoa lisää ystävistä ja koska melkein kaikki mun ystävät on jo esitelty blogissa ajattelin että voisin kertoa enemmän viime blogissa ihmetystä herättäneestä Helmistä. Helmi on tosiaanl kultainennoutaja, ihan oikeasti kultainen. Emännällä tulee siitä kuulemma aina mieleen entinen hoitokoira Rocky (joka oli maailman viisain vanha koiraherra ja jota emäntä hoisi kun mua ja mun vanhempia ei oltu vielä keksitykään).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 14.10.2010 klo 07:36

Mun metsä, mun lenkki

Kun nyt viimeksi esittelin tavallisen päivän niin ajattelin nyt vastaavasti esitellä kuinka mun ihan tavallinen lenkki sujuu. Ainakin osittain. Nimittäin emännän kone otti ja sanoi sopimuksen irti joten meidän on tyydyttävä uusimpiin kuviin, jotka on otettu koneen hajoamisen jälkeen.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 07.10.2010 klo 18:00

Häntä heiluttaa koiraa

Huh. Mun nisät ei oo enää niin kipeitä ja muutenkin olo alkaa olla aika normaali juoksun jälkeen. Sen kunniaksi ajattelin kertoilla miten mun ihan tavallinen päivä yleensä sujuu.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.