BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 28.11.2010 klo 23:06

Mitä tapahtuikaan vuodessa?

Hei kaikki!

Ette arvaa mikä päivä tänään on? Mun synttärit! Vuosi sitten isännän syntymäpäivänä mä ja mun veljet päätettiin tulla tupsahtaa maailmaan muutama päivä ennen laskettua aikaa (2.12). Minä synnyin toisena heti Kuuran jälkeen klo 8.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 18.11.2010 klo 20:50

Rotumääritelmiä

Mulla on ollut viime aikoina vähän kiire kaikenlaisien emäntää ilahduttavien pikkuprojektien parissa. Kerron niistä myöhemmin, mutta nyt ajattelin kertoa bedlingtonin ja Halla Murujen rotumääritelmän koska ne on oikeastaan ne jutut jotka erottaa rotukoirat sekarotuisista ja toisista rotukoirista. Aikas tärkeä juttu siis!

Yleisvaikutelma: susi lammasten vaatteissa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 12.11.2010 klo 00:00

Pellekoiran lapsi on lepardi eli vaatetuksesta

Se valkoinen kylmä aine on kai tullut jäädäkseen eikä se mua oikeastaan haittaa. Se on ihan hauskaa ja mä saan siitä hepuleita joka päivä (isikin saa ja se on jo 6v joten tää on ihan normaalia käytöstä). Ainoat sen huonot puolet on että se tahtoo tarrata mun karvoihin kiinni ja tehdä musta yhden ison lumipallon ja se että se on aikas kylmää.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 07.11.2010 klo 18:20

Kun mun metsä melkein katosi

Hui kuinka jännittävä päivä tänään on ollut! Nimittäin yön aikana ulkona oli tapahtunut jotain kummallista: joka paikassa on jotain valkoista ainetta/tahmaa. Se on mun mielestä epäilyttävää! Nimittäin eilen sitä oli paaljon vähemmän (vain satunnaisia laikkuja paikoitellen) mutta tänään sitä on kaikkialla. Aikookohan se syödä kaiken sisuksiinsa? Metsäkin oli ihan sen peitossa ja se tattui muhun kiinni! Mua vähän jännitti että se syö mutkin sisuksiinsa joten mä hipsin lenkillä ihan matalana:
[img]http://taigalta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.