BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Perjantaina, 30.11.2012 klo 23:32

Surkeimmat synttärit ikinä?

Mulla oli taas synttärit! Emäntä ei ollu hankkinu lahjaa eikä kakkua! :( Palvelu tässä talossa menee vain alaspäin, mitä vanhemmaksi tulen. Lisäksi se väitti että mä en voi olla vielä kolme vuotias koska se tarkottais että äiti on jo kohta 6v ja isi oikeasti eläkeikäinen ja että emäntä itse vanhenee. Ja koska se kieltäytyy vanhenemasta ja koska mä olen ihan pentu luonnoltani niin en kuulemma voi olla 3v.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 19.11.2012 klo 00:51

Koipia ja kavereita

Lumi suli ja vesi ei osaa päättää olisiko se juostava vai uitavaa ja viime aikoina munkin on ollut pakko myöntää että se on kyllä tavallaan jo aika kylmää uitavaksi. Emäntää riivaa joku syyssaamattomuustauti ja se ei halua lähteä meidän kanssa rämpimään pimeään metsään vesisateessa. Äitiä ei huvita myöskään lenkkeily (irti se menisi kyllä, mutta remmissä se toimii kotikompassina eli sen nenä osoittaa aina kotia kohti ja emäntä väittää että se tuntee olkapäässään sen missä koti on silloin kun äiti heittäytyy oikein terrieriksi.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.