BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Torstaina, 28.11.2013 klo 15:25

Vuotta vanhempana

Mulla on tänään synttärit! Täytän jo 4 vuotta ja emäntä sanoi että se tarkoittaa sitä että olen ihan oikeasti jo aikuinen vaikkei siltä tunnukaan. Sitten se kyllä jatkoi samaan hengen vetoon ettei mun tarvi koskaan ikinä kuuna päivänä tulla yhtään aikuisemmaksi kuin nyt..
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 14.11.2013 klo 13:56

Hallan pimennys

MIKSI ON NIIN PIMEÄÄ KOKO AJAN?!? Kysyy emäntä eräänä marraskuisena aamuna. Minä en tiedä. Isi ei tiedä (mutta kuuntelee emäntää pää kallellaan koska silloin emäntä luulee että meitä kiinnostaa sen jutut), äiti ei tiedä eikä viitsi esittää kuuntelevaa (se ei ole koskaan viitsinyt opetella kovin paljoa ihmiskieltä koska ihmisetkään eivät osaa kovin paljoa koirakieltä)

[img]http://taigalta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.