BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 22.12.2010 klo 15:58

Hyvää Joulua Kaikille!

Kohta on Joulu ja vaikka mä en varsinaisesti aio hiljentyä enkä rauhoittua sen viettoon niin haluaisin toivottaa teille kaikille Iloista, Vauhdikasta ja Onnellista Joulua sekä Onnea Tuleviin Koitoksiin Ensi Vuodelle!

Minusta Joulussa tärkeintä on viettää se kaikkien rakkaiden kanssa. Nukkua kainalossa tai päällekkäin, herätä aamulla iloisena, nauttia pitkistä lenkeistä tai lyhyistä pyrähdyksistä, leikkiä, avata paketteja (saaks avata kaikki jos on ollu tosi kiltti?) ja syödä hyvin. Oikeastaan noi samat asiat on mulle muutenkin kaikista tärkeimpiä eli joulu on mulle just passeli juhla.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 20.12.2010 klo 09:05

Vapaa on vain umpihanki

Hei kaikki!

Me vuoden ikäiset koirat ollaankin aika kiireisiä! Mun pitää esimerkiksi hoitaa meillä kaikki vahtitehtävät sillä äiti ja isi eivät vaan ymmärrä ollenkaan haukkua esimerkiksi naapureille tai postinkantajalle tai erityisen epäilyttäville lumipaakuille. Joten mä olen haukkunut ne kaikki ja varalta vielä joka ilmansuuntaan yhdet ylimääräisetkin haukut aina kun olen ollut ulkona. Lisäksi yritän muistaa joka kerta ulvoa vähäsen sillä ulvominen kuuluu kauemmas kuin haukku ja niin ollen kauempanakin olevat epäilyttävät tyypit kuulevat ettei kannata alkaa ryppyillä mulle.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 05.12.2010 klo 20:40

Ilkeä Susi Hukkanen ja Kiltti Pieni Lammas

Aion kertoa teille nyt tarinan siitä kuinka Kiltti Pieni Lammas voitti Ilkeän Susi Hukkasen...
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 02.12.2010 klo 20:47

Juhlat Hallan tapaan

Mulla oli siis synttärit ja viimeksi muistelinkin kuinka musta tulikaan näin iso ja viisas kun mä nyt olen. Tarkoitus oli kertoo mun synttärijuhlistakin mutta sit mun tuli niin kiire kaikkiin tärkeisiin tehtäviin etten ehtinyt..
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.