BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 23.12.2012 klo 12:53

Letkeätä joulua!

Mun selkä on vähän pipi. Salassa oon hoidellu sitä öisin, mutta kun karvat vaihtaa väriä nuolemisesta niin jäin kiinni ja emäntä vei mut voodoo-tätille. Se kävi itsekin sillä ja me tultiin astetta vetreämpinä kotiin, muttei mun selkä ollut vieläkään oikein hyvä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 16.12.2012 klo 21:17

Luubileet

Luulin jo oikeasti että mun synttäreistä tulee aivan kaamean kurjat kun pääsin vaan eläinlääkäriin ja lenkille. Mutta emäntä olikin päättänyt järjestää synttärit oikeasti vasta myöhemmin ja jokunen päivä synttäreiden jälkeen meillä vietettiin luubileitä. Luubileisiin emäntä toi kauppahallista possun kylkirimpsuja pilkottuna.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.