BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Tiistaina, 31.12.2013 klo 18:42

Sinussa on valo

Ulkona on taas käynnissä se valo- ja paukesota joka siellä aina on tähän aikaan vuodesta. Minä makaan sängyssä äidin kainalossa ja chillaan. Isi oli viimeksi sitä nähdessäni sohvalla.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 23.12.2013 klo 19:22

Pipareita

Emäntä löysi facebookista piparihaasteen, jossa on ideana kuvata koira pipari suussa (tai helpotettuna versiona kuonon päällä). Tämä tapahtui eilen. Samana päivänä kun se aloitti isännän kanssa piparkakkutalohaasteen ja kun me varastettiin keittiöstä pipareita niiden ollessa olohuoneessa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 05.12.2013 klo 20:51

Syksyn tullen sieniä kasvaa...

Kesän lopulla kun törmäsin flättieläimeen olin jo aika lailla paremmalla mielellä kuin keväällä ja niin oli äitikin (sehän vietti oman "lomansa" jossain lapsiperheessä pelaamalla jalkapalloa). Hoidossa olon jälkeen me käytiin vielä mökillä ja muuallakin kyläilemässä ja sitten me palattiin isännän kanssa kotiin kun emännällä oli joku näytelmä johon se oli ilmoittanut vaan äidin ja isin. En kylläkään ymmärrä miksi koska minä olen selkeästi tämän perheen paras näyttelijä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 05.12.2013 klo 20:21

A year older... (osa 2)

Talvella äiti alkoi paisua ja hidastua ja käydä äreämmäksi. Se myös haisi oudolta, eikä halunnu enää aina ottaa mua kainaloon nukkumaan. Ja välillä se jopa komensi mua! Sen maha tuntui elävän ihan omaa elämäänsä kunnes sitten tajusin että niinhän se elikin: masussa oli pikkusisko.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.