BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 19.02.2012 klo 21:35

Aasi vai koira? Lotan muodonmuutosta

Kerroin aiemmin siitä kuinka tähän lähipiiriin on tullut pentuja.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 10.02.2012 klo 22:29

Voodoota ja Kahvia

Mua alkoi ehkä vähän masentaa tämä pentuasia. Jos kaikki tykkääkin pennuista enempi? Ja mun elämästä tulee vaan tylsempää ja tylsempää? Ehkä emäntä aisti mun masennuksen tai sitten se halusi muuten vaan ilahduttaa mua kun se tuli töistä kotiin ja nappasi vain minut autoon. Auto tarkoittaa samaa kuin kiva tekeminen ja yksin lähteminen samaa kuin emännän erityishuomio eli jakamatonta huomiota ja kivaa tekemistä kahdestaan.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 07.02.2012 klo 22:44

Kaiken maailman pentuja

Olen melkein luovuttanut valtataistelussa äidille. Ehkä mulle riittää että olen emännän ja äidin alapuolella ennen isiä ja isäntää tässä laumajärjestyksessä. Se riittää koska olen kaikista nuorin.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.