BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Tiistaina, 29.03.2011 klo 19:56

Tassusta asiaa

Tyhmä Ilkeä Emäntä ei antanut mun tänään lenkkeillä kuin 20 minuuttia! Ensin olin innoissani kun me ajeltiin hiekkakuopille (se nimittäin tarkoittaa että saan olla vapaana), mutta musta se on ihan huiputusta jos ei saa olla kuin vaivaiset 20 minuuttia vapaana! Ihan surkeaa. Suunnittelisin karkaamista jos en olisi nykyisin [url=http://www.koirat.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 28.03.2011 klo 21:33

Hangella

Täällä on ollut viime aikoina aika lämmintä ja aurinkoista. Mä olen lenkkeillyt enimmäkseen ihan alasti! Lenkeillä mun seurana on ollut lähinnä äiti sillä mulla oli juoksut ja isi tuli taas aivan ääliöksi ja se vietiin siksi hoitoon. Aurinko lämmittää jo mukavasti.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 22.03.2011 klo 21:41

Sivakointia

Yhdeltä rotista irtosi jo jalka ja häntä. Emäntä keräilee sen sisälmyksiä ja mutisee jotain sotkusta. Kun mä sit vielä levitin muoviroskat lattialle kahtena päivänä niin emäntä ilmoitti että mä olen ollut liian pitkään ilman aktivointia ja otti mut ja äidin mukaan varastolle mistä se kaivoi läjän kummallisia keppejä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 13.03.2011 klo 22:28

Rrrrrrottia!

Emäntä oli viikon reissussa etelässä ja me oltiin täällä melkein yksin isin, äidin ja isännän kanssa. Isäntä ei osaa agiliitää mutta muuten meidän elo oli aika ennallaan. Paitsi että päästiin sänkyyn ja siellä oli kerrankin kunnolla tilaa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 02.03.2011 klo 11:10

Kenguru

Emäntä parantui lopulta mun huolellisen hoitoni avulla ja sen ansiosta elämä täällä on palautunut normaaleille uomilleen.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.