BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 30.03.2014 klo 21:59

Me ollaan sankareita kaikki!

Äiti on saanu jonku sankariviitan. Semmosen oranssin, jonka se pukee kaulaan ja sitten se pääsee emännän kanssa jonnekin kahdestaan ja niillä on kivaa ja minä joudun odottamaan ihan yksin kotona isin ja isännän kanssa! Ihan epistä!

Sitten ne vielä otti siitä kuviakin siinä viitassa ja mua kadehditutti kamalasti kun en päässy kuviin. Eihän äiti ees oo mikään supermalli, jos vaikka onki joku viittasankari.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 27.03.2014 klo 16:16

Tarina siitä kuinka sur-rur kone villiintyi vallan

Emännällä ja mulla on aika erilainen näkemys siitä millainen kampaus mulle sopii. Lyhyesti vois kai todeta että emännän mielestä olen hieno kun mut on pesty ja puunattu ja turkki on pitkä ja suora ja puhtoinen. Mun mielestä kampaus on hieno kun siinä on mukava mätäkala-aromi, vähän hevosen kakkaa, risuja, käpyjä ja hiekkaa, mieluusti kiharalla ja hieman kosteana.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 23.03.2014 klo 22:38

Avaruusolioita

Historian lyhyimmän hiekkakuoppalenkin jälkeen me ei päästy toviin hiekkakuopille (nyt siellä on jo kuivempaa). Merta en ole nähnyt aikoihin. Emäntä tuntuu olevan sitä mieltä että sinne ei ole nyt asiaa, vaikka normaalisti me ollaan siellä paljonkin juuri tähän aikaan.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 10.03.2014 klo 21:58

Mihin se meni?

...
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.