BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Maanantaina, 26.04.2010 klo 20:49

Kevätihmeitä

Se valkoinen kylmä aine ulkona on alkanut hävitä jonnekin. Mä en tiedä pitäiskö siitä huolestua koska sitä on aina ollut siellä enemmän tai vähemmän? Toisaalta isi ja äiti ei tunnu juurikaan välittävän siitä eli ehkä se on ok. Olen kuitenkin varalta siirtynyt kakkaamaan sisälle sillä en usko, että on hyvä ajatus kakata muualle kuin siihen valkoiselle alustalle.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 20.04.2010 klo 14:27

Kun veli kävi kylässä ja mä näin isoja koiria mun metsässä…

Mun velipojat Remu ja Kuura muutti pois kotoa, kun mä olin 9 viikkoa vanha. Pari viikkoa myöhemmin Lumokin muutti omaan kotiin ja mä jäin yksin äitin ja isin kanssa. Joskus musta tuntuu, että olis ollut paljon helpompaa muuttaa kans omaan kotiin.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 19.04.2010 klo 23:43

Hallan perhe

Hei vaan kaikki! Ajattelin näin ensimmäisessä blogi-merkinnässä esitellä itseni ja alamaiseni, niin että tiedätte sitten tulevaisuudessa kenestä missäkin on kyse ja mikä on kenenkin asema. Aloitetaan tärkeimmästä ensin eli

Minä itse: Halla
Tunnetaan myös nimillä:
*Taigalta Hallan Harha (se nimi joka lukee mun papereissa)
*Halla Muru Murunen
*Pikku Riiviö (en käsitä mistä ne tämän ovat ottaneet)
Asema laumassa: Pentu Pentunen. Itseoikeutettu valtias.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.