BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Perjantaina, 22.04.2011 klo 22:52

Vieheen viemää

Me nähtiin Ainaa ja Vappua! Pitkästä aikaa. Melkein kaikki meni vanhan kaavan mukaan: äiti tykkäsi Vapusta mutta enempi se tykkäsi omasta pallostaan. Mä juoksin Ainan perässä ja isi rakastui (ja joutui remmiin) ja emäntä kuvasi ja nautti kevätauringosta Ainan ja Vapun huoltojoukkojen kanssa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 16.04.2011 klo 18:53

Kaunis liitokoira

Isi sai viime jaksolle ohjattuihin treeneihin treenipaikan (me muut ei saatu vaikka emäntä haki paikkaa kaikille) ja niistä treeneistä on nyt kyllä ollut apua koko sakille. Emäntä on omien sanojensa mukaan oppinut ihan kamalasti! (ja huomannut samalla kuinka paljon sillä onkin opittavaa). Trimmattuna ja nättinä olikin kiva suunnata treenaamaan lähes koko perheen voimin.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 12.04.2011 klo 17:44

Vähän toisenlainen vierailu

Sinna kävi kylässä! Se osaa kyllä juosta ihan hirmu hyvin. Sillä on pitkät ja kauniit jalat joilla se liitelee melkein ilmaa kevyempänä hiekkadyyniltä toiselle. Mä en pärjänny sille vieläkään hippaleikissä joten koitin sitten olla ovelampi ja vaania sitä dyynien takana tai oikoa mutkissa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 07.04.2011 klo 22:58

Kevät keikkuen tulevi

Mun jarrunappulat on parantuneet (ja menneet rikki ja parantuneet uudestaan). Muutamalla lenkillä käytiin niin että oli kokonaan jalat suojattuina ja nyt emäntä kieputtaa enää muutaman kierroksen suojaavaaliinaa jarrunappuloiden ympäri. Se laittaa muuten itselleen kantapäihin sitä samaa suojaa joten me ollaan samiksia lenkillä ja vanha sanonta "sellainen emäntä kuin koira" näyttäisi siis pitävän paikkansa ainakin meillä.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.