BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 16.05.2010 klo 14:28

Kuinka krokotiili oppi uimaan

Täällä on Kuumaa. Mä vietän päivät ulkona pihalla auringossa maaten. Lataan itseeni auringon lämpöä, kierin heinissä, ihmettelen ötököitä (niitä voi syödä! Mut osa maistuu tosi pahalta).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 11.05.2010 klo 20:19

Krokotiili vai Stitch?

Se isin hoitoon vieminen taitaa olla synonyymi sen unohtamiselle. Me käytiin viikonloppuna emännän vanhempien luona ja ne jätti isin sinne! Äiti on ihan tylsä nyt kun sillä on juoksut. Se painii kyllä mun kanssa ja antaa mun nukkua sen kanssa ja syödä samasta kiposta mutta enimmäkseen se vaan nukkuu ja nukkuu.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 08.05.2010 klo 23:43

Aikuisten juttuja?

Hei taas kaikki!

Mä en oikein ymmärrä mitä meillä tapahtuu. Äiti on lopultakin palannut sairaslomalta lenkeille mutta nyt sillä sit alkoi joku "juoksu". Se tarkottaa vissiin sitä että siitä valuu verta, se pissailee joka paikkaan ja on ihan tyhmän tosikko ja tylsä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 04.05.2010 klo 23:55

Me kaikki Madisonin pennut

Täällä oli joku Wappu niminen juhla. Se tarkoittaa sitä että mä saan leikkiä sisällä ilmapalloilla, isäntä on reissussa ja emäntä juo simaa, syö munkkeja ja viettää aikaa meidän koirien kanssa (aikalailla sama asia kuin arkipäivätkin siis tosin sillon ei oo ilmapalloja, munkkeja eikä simaa). Mä maistoin vähän emännän munkista (salaa) ja se väitti että mä tulin siitä ylikierroksille.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 01.05.2010 klo 17:43

Hammastelua

Mun äiti on kyllä paras äiti mitä lapsi voi toivoa. Se ei komenna mua juuri ikinä! Ja kun mulla on tylsää niin mun ei tarvi kuin vähän aikaa roikkua sen jalassa tai korvassa kiinni niin se alkaa jahdata mua ja leikkiä mun kanssa hammasteluleikkiä. Sen sijaan emäntä hermostuu heti jos sitä vähänkään pureskelee hampailla.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.