BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Maanantaina, 30.05.2011 klo 22:45

Törmäyskurssilla

Aloitetaan siitä että vedellä on kaksi olomuotoa:
1. juostava olomuoto
2. uitava olomuoto
ja nyt se on uitavassa olomuodossa eli täällä on kesä! Sen kunniaksi me käytiin isin ja varaisi Madisonin kanssa vähän kuoppailemassa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 20.05.2011 klo 09:00

Elämyksiä etelässä

Olen siirtynyt nukkumaan pääasiassa omaan yksiööni eli emännän vaatekaapin alahyllylle. Siellä on mukavan pehmoista, turvallista ja järjestelen sitä ihan oman mieleni mukaan. Emäntä kyllä välillä viikkaa vaatteita ja järjestää ne nukkumisen kannalta hankaliksi kasoiksi, mutta eipä niiden avaamiseen ja pehmittämiseen kovin kauaa mene.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 10.05.2011 klo 23:18

Töissä työväenjuhlapäivänä (eli OSVKH:n möllimaastot)

[i]"Vappu on vuosittain 1. toukokuuta vietettävä kansainvälinen juhlapäivä ja monissa maissa yleinen vapaapäivä.[1] Se on alkavan kevään juhlapäivä sekä kansainvälinen työväen juhlapäivä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 01.05.2011 klo 19:12

Päästäisjuhla mökillä

Emäntä oli taas kipeänä eikä siitä näin ollen ollut mitään iloa kun me vietettiin jotain päästäisiin liittyvää juhlaa. Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti mulla piti olla treffejä koirakavereiden kanssa (äidin ja emännän kera) ja isännän oli tarkoitus ottaa isi mukaansa poikien reissulle. Mutta kun emännän kuume ei ottanut laskeakseen niin minäkin pääsin isin ja isännän mukaan!

[img]http://taigalta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.