BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Tiistaina, 22.05.2012 klo 10:47

Vastauksia

Huomasin että mulla on jäänyt monta monituista kysymystä vastaamatta noihin kommentteihin. Blogihan syntyy paitsi blogiteksteistä ja kuvista myös siitä keskustelusta jota se synnyttää. Kommentteja on aina ilo lukea ja niistä tulee hyvä mieli.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 13.05.2012 klo 20:24

Suunnistusta

Kerrottakoon näin heti aluksi että meidän emäntä on maailman kaikkeuden huonoin suunnistaja. Eikä ole ihan yksi tai kaksi kertaa kun meidän on pitänyt opastaa se lenkiltä kotiin tai autolle tai minne ikinä se sitten onkin ollut menossa. Meistä ei myöskään koskaan voisi tulla etsintäkoiria sillä siinä touhussa emännän pitäisi osata lukea karttaa ja kompassia ja vielä yhtä aikaa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 03.05.2012 klo 00:51

Uimasilla

Tiedättekö mikä on parasta parasta kesässä? Siis parempaa kuin kesken lenkin nautittu jäätelö, [url=http://www.taigalta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.