BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Maanantaina, 28.06.2010 klo 01:40

Kun Hallasta tuli kiltti whippet

Musta on tullut kiltti! En oo kohta viikkoon tehny mitään mainittavia tuhoja ja yölläkin oon vaan nukkunu. Emäntä sanoi että se piirtää kohta raksin seinään ja sit se jatkaa että tää ei oo kuulemma kokonaan mun ansiota, vaikka mä olen eri mieltä. Mutta se täytyy myöntää että elämä täällä on viime aikoina ollut aika paljon mielenkiintoisempaa kuin aiemmin, joten mun ei oo tarvinnut keksiä niin paljoa tekemistä itse (mikä kertoo mun mielestä lähinnä siitä että jos emäntä viitsis vähän nähdä vaivaa mun viihdyttämiseksi niin meillä ei mitään ongelmaa oliskaan.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 15.06.2010 klo 02:39

Oma äiti, paras äiti.

Mulla on omasta mielestä aika paljon kavereita kun mun mielestä kaikki vastaantulijat ja sen sellaiset on mun kavereita (paitsi sillon kun ne on kauheita vihulaisia ja ne pitää ajaa pois). Ihmiset ja koirat ja ihmisen kaltaiset pienet olennot ja kissat ja linnut ja siilit ja kaikki. Mutta silti mulla on vaan kaksi parasta kaveria joista isi on toinen, kun se antaa mun tehdä mitä haluan ja riehuu mun kans ulkona mutta silti ihan paras paras kaveri on mun äiti.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 04.06.2010 klo 17:02

Jos sais ees joskus tehä jotain kivaa...

Mä oon taas kotona ja täällä on ihan tyhmää. Ajattelin karata takaisin Ainan luokse heti kun se vaan onnistuu. Mutta nyt ulkona tulee taivaan täydeltä jotain märkää ainetta joten mä olen aatellu että on ehkä parempi oottaa parempia kelejä (en kovin paljoo tykkää kastua jos en ite kastele itteeni esim lätäkössä).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 01.06.2010 klo 02:25

Hotelliasumista osa 2

...
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 01.06.2010 klo 01:55

Hotelliasumista

Mä en tiedä mitä hyvää mä olen tehnyt, mutta pääsin viikoksi Ainan kanssa leikkimään! (Tämä liittynee niihin pingviinijuhliin mitä vietettiin isännän ja emännän kanssa jokin aika sitten). Kyllä mä vähäsen ihmettelin, kun ne lähtivät ja äitiäkään ei näkynyt missään. Mutta löysin sit äidin kuitenkin makaamasta sohvalta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.