BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 28.07.2010 klo 22:16

Hallan komentelukoulu

Eräänä maanantaina ne vei äiskän jonneki treeneihin. Ja tiistaina mäki pääsin! Ensin aattelin että on kyllä aika hienoa olla niin iso koira että pääsee omiin treeneihin. Mutta sitten mulle selvisi että se on oikeasti Hallan komentelukoulu emännille! Ne opettaa siellä emäntää komentamaan mua enemmän.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 23.07.2010 klo 03:45

Isoja vääryyksiä ja pieniä kostotoimia

Ette uskokaan kuinka kauhean vääryyden kohteeksi me ollaan jouduttu! Meidät on lupaa kysymättä ja noin vain ajettu pois meidän omasta sängystä. Nykyisin me joudutaan nukkumaan kylppärissä KOIRANsängyissa.

[img]http://www.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 19.07.2010 klo 23:42

Kaikenkarvaiset kaverit

Hei taas kaikki! Mä olen jo parantunut massutaudista vaikka se olikin kyllä ihan kauhea koettelemus. Ensinnäkin oli koko ajan paha olo. Toiseksikin ei saanut syödä kovinkaan paljoa eikä muutenkaan tehdä mitään.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 07.07.2010 klo 23:34

Remuamassa

Me käytiin sukuloimassa etelässä. Ensin ajettiin ihan kamalan hirveän pitkästi aina Kokkolaan saakka Lumoa tapaamaan. Meillä on auton soitin/radio rikki, mutta mä viihdytin koko perhettä laulamalla suloisen kantavalla äänelläni ja äitiä ja isiä hyökkimällä niiden niskaan ja lisäksi itseäni silppuamalla yhden muovipussin.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.