BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Tiistaina, 22.07.2014 klo 15:19

Piileskelyä

Missä on bedlingtonien luontainen esiintymisalue? Jos oisin luonnoneläin ja mulla ois suojaväri niin mihin se ois hyvä? Sitä me aina välillä mietitään emännän kanssa ja sitten etsitään sopivia paikkaehdokkaita ja napsitaan kuvia. Aika vahvoilla ois kyllä nyt pirunpelto jossa on paljon jäkälää..
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 08.07.2014 klo 13:12

Yksiö ilman mukavuuksia

Se ihan tavallinen tiistai, josta kerroin viimeksi ei sitten ollutkaan ihan tavallinen tiistai. Käytiin uimasilla ja juoksentelemassa ja suihkussa kotona. Sitten suit sait sukkelaan takaisin autoon ilman äitiä ja isiä! Haettiin isäntä töistä ja kurvailtiin sen kauhean kivan paikan parkkiin missä on paljon paljon tätejä jotka tykkää rapsuttaa mua.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Perjantaina, 04.07.2014 klo 11:41

Lopultakin uintisää!

Olipa kerran ihan tavallinen tiistai. Ulkona oli lopultakin lämmintä. Niin lämmintä että pääsin uimaan ja rälläämään äidin (ja isin) kanssa (isi suluissa koska se ei halunnu uida eikä rällätä vaan keskittyi haistelemaan pusikoita ja himmailemaan jossain omissa puuhissaan).
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.