BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Maanantaina, 30.08.2010 klo 16:14

Mallin töitä ja paukkuarka emäntä

Mä pääsin kuin pääsinkin eroon kaulurista enkä enää ole gramofonikoira. Ihottuma on enää muisto vaan ja mä olen aloittanut karvan kasvatuksen talvea varten. Täällä on nimittäin syksy nyt! Syksyn merkkejä on ollut ilmassa jo jonkin aikaa: aamut ovat olleet viileämpiä, illat ja yöt pimeitä (ja aluksi mä kokeilin saisko sillä verukkeella pissata sisälle, mutta se ei kuulemma käy).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 21.08.2010 klo 01:11

Gramofonikoira

Mua rääkätään taas! Sillon jokin aika sitten mä sain koko masun ja etutassut (oikeastaan koko koiran) täyteen finnejä kun vähän [url=http://www.youtube.com/watch?v=SMUdTz3XCaI]rälläsin Doriksen ja isin kanssa heinikossa ja lääräsin mutaojassa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 18.08.2010 klo 02:45

Tyttöjen juttuja

Isi ja isäntä on jossain reissussa. Ne viettää kuulemma poikien laatuaikaa ja me saadaan olla tyttöporukassa (mikä tarkottaa sitä että me nukutaan kaikki vierekkäin ja mä herätän emännän aamulla pusuilla). Lisäksi mä saan syödä kaikkea semmoista mikä emännälle ei maistu ja mikä jää kokkailuista yli.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Torstaina, 12.08.2010 klo 17:45

Kiusa se on pienikin kiusa

Mun äidin mielestä sen paras lelu on vinkuva pallon mallinen pikkupiru. Niitä on itseasiassa kaksikin (punainen ja oranssi) ja niiden sukulaisia (kokonaan piikikkäitä palloja sekä yksi norsupallo) on kolme (sininen, punainen ja oranssi). Ne ei oo meillä kaikenaikaa, vaan äiti näkee niitä vaan agilitytreeneissä sekä joskus lenkillä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 11.08.2010 klo 02:28

Doris oli toisenlainen, Doris oli reissunainen...

Me oltiin äidin kanssa viikko hoidossa, koska koiria ei kuulemma voi ottaa mukaan tupareihin ja koska emäntä ja isäntä halusi lomaa. Lomaa musta? Miksi ihmeessä? Ei päästy samaan hotelliin kuin viimeksi (terveisiä Ainalle) koska emäntä epäili että sen hotellin karvalammas kiintiö saattaisi olla toviksi täynnä. Varsinkin kun äiti vietti viimeksi aikansa lähinnä oksennellen ja mököttäen ja mä opetin Ainalle muka huonoja tapoja.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 08.08.2010 klo 00:54

Armas Ropi

Jokin aika sitten mä esittelin mun ystäviä täällä blogissa eikä mennyt kauaa, kun emäntä sai pyynnön että voisiko mua tulla katsomaan oikein Helsingistä asti. Toki se emännälle sopi (en ymmärrä miksei asiaa tiedusteltu multa? Mähän tässä se kuuluisuus olen!) ja niin me eräänä iltana seikkailtiin autolla hiekkakuopille Ropia ja Armasta tapaamaan. Ropi on joku sekarotuinen otus ja Armas on rhodesiankoira.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.