BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Tiistaina, 23.08.2011 klo 19:01

Junailua

Kesän lopulla isännällä alkoi kauan ja hartaasti odotettu loma. Ja heti loman aluksi täällä pakkailtiin urakalla laukkuja. Seurasin puuhaa tarkasti vierestä ja pistin tyytyväisenä merkille että yhteen laukkuun sujahti yksi jos toinenkin meidän koirien tavara: leluja ja ruokaa, pelastusliivit (ja joitain ikäviä juttuja kuten shampoota ja kynsisakset).
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 15.08.2011 klo 22:24

Ystävyydestä

Emäntä väittää että minulla on pieneksi koiraksi aika paljon ystäviä. Se sanoo sen vähän ihmetellen (miksi ihmeessä?) mutta muistaa aina kiitellä sitä että on kivaa koska sekin saa samalla ihmisystäviä. Olen siis oikeastaan jonkinlainen kaverikoira: sekä kaverina emännälle että muille koirille (ja ihmisille!) että autan muita ystävystymään.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.