BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Perjantaina, 29.08.2014 klo 19:45

Lomamuisteloa

Lomat alkaa olla ohi ja syksy tuoksuu jo metsässä. Emäntäkin on vaihtanut paljain jaloin lenkkeilyn kumisaappaisiin ja me pohditaan taas kerran mihin ihmeeseen kaikki heijastinkamppeet on kesän aikana mystisesti kadonneet..
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Tiistaina, 26.08.2014 klo 09:42

Spanjeelikoiraksi?

Minun turkki on kesän aikana vähän kasvanu ja sitä on sitten hillitty vaan hiukkasen koneella (leuka, masu, kaulaa) ja saksilla (pään sivut, vähän kroppaa). Emännän mielestä alkais olla aika tehdä asialle jotain ja pahaa pelkään että pian taas käytetään koiraimuria ja sur-rur-konetta ja saksia minuun. Mutta miten? Kuulemma emäntä harkitsee mun muuttamista vinttikoiran kautta spanjeeliksi, mutta mitä se nyt sitten oikein tarkottaa?

[img]http://taigalta.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.