BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Torstaina, 30.09.2010 klo 02:28

Kasvukipuja?

Mä olen kasvanut isoksi, viisaaksi, aikuiseksi nartuksi. Ja se on mun mielestä ihan kauhean kamalaa. Jos Mikä-Mikä-Maa ja Peter Pan olis todellisia niin mä muuttaisin heti sinne.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Maanantaina, 20.09.2010 klo 15:06

Iltapäivätylsyyden karkoitus

Olipa kerran hyvin tylsä iltapäivä...
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 15.09.2010 klo 01:54

Voi veljet, missä lienet?

Mun veljet on nyt Lumoa lukuunottamatta aloittaneet näytelmäuran. Mä en näytelmiin pääse kun mun häntä on niin spesiaali ettei sen kanssa ole näyttelyihin asiaa. Onneksi on paljon muuta mitä mä voin tehdä ja missä häntä ei haittaa.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Keskiviikkona, 08.09.2010 klo 19:48

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Emännän paukkuäreyden takia meidän on ollut pakko suunnata lenkkeilyjä enemmän muualle kuin lähimetsään. Hiekkakuopilla on käyty rälläämässä, emännän vanhempien piha on ollut taistelutantereena ja samoin kauempana olevat metsät. Nähtiin Sinnan kanssa ja otettiin erä 2.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.