BLOGI - Tigru

Hallan harhaa

Blogi seuraa Hallan kasvua pennusta aikuiseksi ja kaikkea sitä mihin pieni koiranpentu voikaan törmätä. Sivurooleissa nähdään Hallan vanhemmat Savu ja Yuki, jotka asuvat Hallan kanssa samassa kodissa.

HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 15.09.2013 klo 11:20

Hoitoon...

Kesän puolen välin kieppeillä me suunnattiin auton nokka kohti etelää ja emäntä ja isäntä puhuivat kovasti jostain loma nimisestä paikasta mihin ne olivat menossa. Aavistelin pahaa niiden pakatessa matkalaukkuja, mutta siinä vaiheessa kun mulle pakattiin oma kassi (pelastusliivit, panta + remmi, ruokaa ja leluja) uskalsin huokaista helpotuksesta. Ensimmäinen pysäkki olikin sitten mökki ja aloin olla aika varma siitä että se "loma" on vaan uusi tapa nimittää mökkeilyä.
Lue lisää
HALLAN HARHAA - Lauantaina, 07.09.2013 klo 22:21

Jos ei sauna, terva ja viina paranna niin...

Meille tämä vuosi on ollut vaikea. Ensin oli muutto ja toinen. Siinä välissä remonttia (autoin kovasti seinien maalaamisessa) ja sitten äiti oli ihan outo ja pallo ja sitten lopulta syntyi pikkusisko.
Lue lisää
Tigru
Blogin kirjoittana toimii Tigru. Blogia kirjoittaa Hallan puolesta Hallan orja ja emäntä Saana. Samalla olen Hallan vanhempien Savun ja Yukin omistaja. Halla on ekan pentueeni ainoa narttu ja seuraan itsekin mielenkiinnolla sen kasvua.