Takaisin
KENNEL ROKINETS ELäMää - Lauantaina, 22.12.2012 klo 11:50

Esittely uudesta elämästämme


Elämämme on muuttunut huimasti siitä kun viimeksi täällä olen ollut. Ajattelinkin nyt sitten esitellä lyhyesti laumamme kokoonpanon ja muutenkin kuulumisia kertoilla samalla. Josko tännekin alkaisi enemmän kirjoitelemaan, vaikka onhan minulla jo tuo yksi blogi olemassa.

Esittelyt
Aloitellaas ihmisestä(?) täällä tekstien takana. Eli täällä tekstien takana lymyilee tälläinen reilu parikymppinen nuori kasvattajanalku Kullaalta, vaikka syntyperältäni ja mieleltäni olenkin Porilainen. Asun rivarikaksiossa yhdessä avomieheni, neljän koiran, käärmeen ja juuri kuoriutuineiden triopsien kanssa.
Elämä rullaa mukavasti eteenpäin ja tämä vuosi onkin ollut aivan huikea! Kuitenkin niukat rahavarat, työttömyys ja riitaisa suku aiheuttaa murheita silloin tällöin.
Olen opiskellut Kokemäellä ja valmistunut 2010 maaseutuyrittäjäksi. Sitten onkin piisannut työttömyyttä... :(
Avomieheni on vm.-88 ja tällä hetkellä myös työtön kun työt juuri loppui.

Kiikurin Nekku

Meidän vanhaneiti, 11v. Netta on rauhallinen, osittain jo kuuro ja näkökin heikentynyt. Näyttelyissä käynyt ja EH-ERI linjaa, ROP- ja VSP- veteraaninakin ollut. Nyt eläkepäiviä viettää. Netta on tullut vajaan 7v iässä huonossa kunnossa kodinvaihtajana meille. Asuu vanhemmillani

Roberta's Kardemumma

Kira on 4v täyttävä 10 pennun äiti. Kiralla siis yksi pentue takana, mistä Unna ja Adokin on. Kiltti kaikkien kaveri joka rakastaa yli kaiken ruokaa (ja sen on näköinenkin...). Näyttelystä H-ERI ja maastokisoista 2xSA. Asuu vanhemmillani.

Roberta's Konnankoukku

Koukku on Kiran veli eli myös 4v täyttävä. Koukku on meille tullut vajaan 2v iässä kodinvaihtajana. Koukku on upea pakkaus ja jos ja kun joskus vierassukuisen nartun hommaan, niin Koukku on ehdoton urosvalinta jos pennut teetän. Kovasti toivonkin että poika joskus isäksi pääsisi myös ;D

EE JMVA EEJV-12 Rokinet's Blueberry

jatkuu....