Takaisin
MISKAAKSIM - Lauantaina, 19.03.2011 klo 21:24

17032011

Voi hurja, mulla on tänään sellanen tunne että jotain erilaista ja jännittävää tapahtuu. Mä olen tullut takaisin mun kasvattajan luokse muutama viikko sitten Imatralta kun mut palautettiin sijoituksesta. Kuulin puhelimessa kun kasvattaja puhui jonkun kanssa minusta muutama päivä sitten. Olen nyt rymynnyt täällä muiden koirien kanssa sydämeni kyllyydestä. Liisa on kuin äiti minulle, välillä hiukan komenteleekin. Iso Arska joka on kyllä tooooosi pieni, on osoittautunut mielenkiintoiseksi. Kyllä mä siitä vielä kaverin saan. No mutta, nyt joku ajoi pihaan. Taidan mennä ovelle moikkamaan niinkuin muutkin tekee.

Voi hitsi. Mä pääsen taas tuohon koppiin missä ollessa mua aina kuljetetaan jänniin paikkoihin. Onneksi kasvattaja laittoi mulle tänne pyyhkeen ja tutun lelun. Kyllä mä selviin. Lupaan olla nyt tosi urhea ja reipas. Toi tyyppi kenen autolla lähdetään, vaikutti ihan kivalta. Mä vähän nuolin sen naamaakin lähtiessä, että se tajuis että mä oon niiiiiiin täs jutussa mukana.

Nyt mulle tuli huono olo. Kauheen pitkä matka sinne mihin ikinä nyt ollaankaan menossa. Taitaa tulla oksu..... Ihan varmasti valvon koko matkan että osaan takas jos uusi paikka ei oo mieluisa. Toi tyyppi tossa kuljettajan paikalla koittaa kurkkia nukunko, mutta musta tuntuu ettei sä näe tänne koppiin kun on niin perusteellisen pimeetä.

Ihanaa, me ollaan perillä. Tää on ihan uus paikka. Täällä on kans paljon lunta. Ei siis varmaan olla ainakaan Espanjassa, harmi sinänsä. Kauheeta kun on niin pimeä ettei näe mitään. Sisälllä onneksi on valot ku tietty haluun heti nuuskia kaikki paikat. Mä en tajuu miksi mua torutaan ku ihan pikkasen merkkasin tuota uunin kulmaa. Mistä sitä tietää vaikka tääl ois ketä. Parempi merkata varmuuden vuoksi kuin olla merkkaamatta.

Voi ei, nyt tääl aletaan jo nukkuun. Tossako ne luulee että mä samas kopis nukun ku missä tänne matkustin. Huoh.... no olkoon menneeksi. Olen nyt niin väsynyt että ihan sama. Mutta ihan pakko vielä yrittää jos kaikkein sulosimman ilmeen otan naamalle ja tota sängyn laitaa vasten nousen seisomaan, että josko sillä irtoais nukkumapaikka tuolta vähän korkemmalta. Ei, ei auta. Pakko se nyt on nukkua tässä. Voi, Isoa-Arskaa on hiukan ikävä..... Ehkä näen siitä jonkun kivan unen. Kyllää nuo tyypitkin on ihan kivoja jotka täällä on. Huomenna tutustun niihin paremmin. Nyt väsyttää. ZzZzZzZzZzZzZz.....