Takaisin
MISKAAKSIM - Lauantaina, 19.03.2011 klo 21:44

18032011

Mä oon ootellu puoliunessa jo kauan että joku täällä heräis. Ihan outo paikka. Muut vaan nukkuu. En ainakaan yksin uskalla lähtee mitään tutkimaan. Oho, nyt joku alkoi liikkua. Parempi lyöttäytyä mukaan. Tiedä vaikka pääsis ulos.

Noo, nyt mä voin nukkua vielä hiukan. Oli se eilinen niin rankka ja jännä päivä. Pääsin käymään hetki sitten aamupissalla niin mikäs tässä on nukkuessa.

Voi ei. Nyt mut kyllä jätettiin ihan yksin aamuruoan jälkeen. Ihan pikkasen haukun, jos kuitekin pääsis mukaan. Ei auttanu. Joku nelipyöränen lähti pihasta. Alan kyl tässä vartioimaan sen verran että huomaan jos sieltä rullataan takas.

Ompa ihana ilma. Mä pääsin jonnnekin hiekkamontulle. Saan olla ihan vapaana. Tää on herkkua.

Varulta en muuten suostu syömään tänään paljon mitään. Varmaan jotain herkkuja ilmestyy kun huomaavat että olen ihan riutuneena. Vettä on pakko juoda, muuten mulla tulee huono olo. Ja taas sain huutia kun pissin sisälle. En tajua. Pakkohan mun on reviiri merkata. Ihme porukkaa.

Tosi mukavaa, sain illalla leikkii mun lempi lelulla heitä-hae- peliä. Ja mä sain tänään pari uutta leluakin. Punaisen Teletapin ja vaalean vauvan lelun jonka sisällä helisee ihanasti jokin. Kyllä mä viel selvitän mikä se on. Oon myös hoksannu että pihalta on tosi kiva kantaa kaikkee mielenkiintoista sisälle. Ihmeellistä ettei niitä vaan arvosteta. Ne menee aina johonkin laatikkoon tiskipöydän alle.

Tänään en ainakaan suostu nukkuun tossa kuljetuslaatikossa. Valot sammui. Meen varmuuden vuoksi tonne jalkopäätyyn lattialle. Musta tuntuu että sieltä ne jalat tänä aamulla eka ilmestyi.

Ompa mukava nukahtaa. Mua on kehuttu tänään monta kertaa. Ja sain näyttää että osaan käskystä istuakin. Eipä ollu ees vaikeeta. Helppo nuita ihmisiä miellyttää. Kuulin mä kyllä että mua sanottiin söpöksikin..... ja monta kertaa vielä....