Takaisin
MISKAAKSIM - Lauantaina, 19.03.2011 klo 22:33

19032011

Lauantaiko? Tääl ainakin nukutaan siihen malliin.

Mitä ihmettä. Meidän sohvan nurkkaan tuli istumaan joku käsiä heiluttava pikkutyyppi. Kuuluvat kutsuvan sitä Papuliiniksi. Voi miten se tuksuu hyvälle. Ja tutti! Mä haluun sen!!!! Kutsuvat mua oravaksi kun yritän sen saada hampaisiini kaikin keinoin.

Nyt mul on talon paras paikka. Täältä mä voin tarkkailla kaikkee mikä liikkuu ja mikä ei. Mulle laitettiin sohvan viereen koroke että pääsen sohvalle. Vaan mäpä hyppään ihan korkeelle, ihan ikkunalaudalle asti. Toi kotityyppi laitto mulle tähän pehmusteen niin jopa nyt kelpaa. Ikkunalasia on kyllä kiva nuolla. Näkeekin paremmin sit siitä kohtaa.

Tosi hyvä ettei oltu tänään siellä Keski-Uudellamaalla. Siellä oli ollu joku määnjäristys. Sitä mä kyl oisin säikähtäny.

Ja onneksi ollaan kaukana Japanista. Uutisista kuulin että siel on tapahtunu jotain kauheeta ja siellä on jotain ongelmia ydinvoimaloiden kanssa.

Ja siellä Libyassa on kans pahat paikat. Mä en ainakaan mene armeijaan etten joudu tollasiin selkkauksiin mukaan.

Mikä ihme se on? Joku iso ääni hurisee... Haukun sille varulta. Ja koitan näykätäkin. Tiedä vaikka se on joku tosi uhkaava. On se. Se imee kaiken pikku roskan lattialta mitä on kiva tutkia.

Nyt mulla on uudet säännöt mitä opetella. Jos me ollaan menossa pihalle niin mun on eka muka pakko istua tossa oven edessä ja sitten saan luvan mennä ulos. Mieluisinta mulle ois vaan rynnätä ulos heti kun ovi on hiukan raollaan. Sama juttu sisään tullessa. Pitää muka istua samassa kohtaa ku ulos mennessä ja sitten saan luvan taas olla vapaa. Hassuja sääntöjä.

Lauantaileffa. Popcornia! Ihan herkkua. En tienny tällästä olevankaan. Suoraan tosta tyyppien kupista tosi hyviä. Ei niin hyviä jos ne on mun omassa kupissa. Mutta kyllä mä näitä täältä kupistakin kannan, vien vaan omalle paikalle ikkunalaudalle yksitellen ja nautin siinä.

Loppus jo tuo leffa niin pääsis nukkumaan.