Takaisin
MISKAAKSIM - Maanantaina, 21.03.2011 klo 19:22

21032011

Mä oon hurjan söpö. Käytin äsken tuota kotityyppiä pikku lenkillä ja onneksi ehdittiin kotiin ennen pimeää. Kurjaa kun illalla on pimeetä, tekis mieli olla pihalla ihan koko ajan. Olenkin nyt huomannut että kun mieli tekee pihalle niin on hyvä torpata pylly tohon oven lähistölle. Siitä on parhaat mahikset päästä ulkoileen. En vaan tajuu miksei se toimi jos on juuri tultu sisälle ulkoota? Kai siinä on jokin ajastin millon se voi vain aueta.... Hmmmmm.....

Mä oon tääl nälkälakkoillu. Ei oo ollu kovin hyvää tarjolla. Aamulla mulla murisi maha jo sen verran että itsekin säikähin mikä se ääni oli. Kaupasta mulle tuotiin nyt sitten Pedigree makkaraa ja se oli kyllä kävelyn päälle hyvää, naminami. Mä oon hiukan nirso nuitten ruokien suhteen. En mä tahallaan, mutta mun nenäni ei vaan kestä mitään öklön hajusia ruokia.

Nyt mä lenkin päälle hiukan nukahdan tähän ikkunalaudalle puruluu kainalossa. Jaksaa sitten illalla vielä olla teletappipehmon-haku-leikkiä. Se on kyl jännää. Mä jo olen hoksannut mihin päin se yleensä lentää niin meen jo eeltä käsin sinne päin. Otan vähä niinku varaslähtöjä. Onneksi täällä ei olla kovin tarkkoja... ei oo tullu diskauksia.