Takaisin
MISKAAKSIM - Keskiviikkona, 30.03.2011 klo 16:00

30032011

Musta ois varmaan pitänyt tulla kissa. Mä tykkään oleskella sohvan selkänojalla ja kipittelen ees taas. Eilen mä keksin sellasta kun pöydälle oli laitettu jotain kivaa minkä halusin, mitä ei varmaankaan ollu tarkotettu mulle, että hyppäsin sohvan selkänojalta pöydälle niitä ihmettelemään. Pakkohan ne oli tutkia! Onneksi mut sieltä sitten pelastettiin, kun en ehkä ois uskaltanu ite tulla alas.

Eilen mä sain myös ihan herkkua. Sellasen tosi ison luun, mikä varmaan painaa enempi kuin minä ite! Siitä saa sieltä sisältä kaivaa sitä ydintä. Hurja kun se tuoksuukin niin hyvälle.

Illalla satoi tosi paljon lunta. Ei taida kesää tullakaan. Kun kävin pissalla nyt päivällä niin en oikeen enää tienny mitä ton lumimäärän kanssa tekis. En sitten viittiny takajalkoja nostella vaan nostin söpösti etujalkaa. Ja ihan hyvin onnistu niinkin. Samakai se mitä jalkaa nostaa. Jalka ku jalka.

Tuolla vähän kauempana on sellanen alue missä en oo vielä käynytkään. Siellä on jokin toinen talo. Musta tuntuu ettei mun tarttis mennä sinne. Mutta menen kuitenkin aina sinnepäin. Sitten vaklailen kuin varas että onko luvallista vai ei.

Oon miettiny tuota kasvissyöjän elämää. Mä mielellään popsin herne-maissi-paprika-sekoitusta ja omenakin on mun herkkua. Oiskohan jotain mistä mä en pitäis? Ainiin, koiran ruoka.... varsinkin ne nappulat, hyiyök.

Nyt on jo niin lämmin päivällä kun aurinko paistaa rämöttää, että meillä on ovikin auki. Mä vissiin saan siitä kulkea kun ei kieltoa tullut. Lampsimpa tästä pihalle päivää paistattelemaan muina miehinä.....