Takaisin
MY STORMY SKY - Perjantaina, 12.11.2010 klo 13:39

Ken on maassa kummallisin?

Heissan!
Anteeksi, etten ole kirjoitellut. (En ala tässä selittelemään surkeita tekosyitä, koska olisin oikein hyvin voinut kirjoittaa jotain blogiini ennen kuin tietokoneeni hajosi.)

Tänään ajattelin hiukan valottaa, kuinka ainutlaatuinen(lue: omituinen) koirani oikeastaan on. Sillä nimittäin on huvittavia tapoja ja maneereja, jotka jaksavat yhä naurattaa minua. Se - näin sivumennen sanoen - onkin yksi niistä syistä, miksi koira minun mielestäni on ihmisen paras ystävä. Koira ei koskaan lakkaa olemasta hellyttävä, eivätkä sen temput koskaan lakkaa aiheuttamasta suurta riemua, varsinkaan katselijoiden keskuudessa. Sillä mikä olisikaan suurempi ilo kuin vahingonilo? No joo, taisin vähän liioitella, mutta ihan totta, kuka muka ei nauraisi katsellessaan, kuinka joku juoksee koiransa perässä ympäri koirapuistoa yrittäen saada sen varastaman lapasen takaisin?

Niin kuin jo sanoin, Miksulla on takataskussaan muutamia kummallisia, mutta kieltämättä suloisia tapoja. Osan se on kehittänyt itse, mutta se on myös loistava matkija.
Miksu rakastaa apinoida ihmisiä. Silmiinpistävintä sen käytöksessä on sen tapa istua rappusilla. Meillähän ei oikeita rappusia ole, vain kaksi pientä askelmaa, jotka vievät