Takaisin
MY STORMY SKY - Lauantaina, 31.07.2010 klo 14:39

Kiitos ja anteeksi

Hei!
Hännänheilautus sinulle, joka olet ennakkoluulottomasti päättänyt antaa minulle mahdollisuuden kertoa koiranomistajan murheista ja ilon hetkistä!

Heti alkuun pahoittelut blogini nimestä. "My Stormy Sky" on kieltämättä mielenkiintoinen valinta sellaiselta, joka vastustaa amerikkalaistumista, mutta minulla onkin hyvä selitys. Ja ainahan voi ajatella, että suomalaisen blogin nimeäminen englanniksi on isobritannialaistumista, lausuu vain mielessään nimen brittiaksentilla (tai vaikka skottimurteella, jos haluaa)...
Nimi tulee siis koirani virallisesta nimestä, Golden Rose Stormy Sky. Jos ollaan rehellisiä, niin nimi ei kyllä yhtään sovi Miksulle, olisi mieluummin ollut vaikka Stormwind(niin kuin sen veli), rakas shelttini nimittäin kiitää agilityradalla kuin tuuli. Ainakin minuun verrattuna... Ja eikö "My Stormy Sky" kuulostakin paremmalta kuin sen suomennos "Myrskyinen Taivaani"? Minusta ainakin, joten päätin vähän venyttää itselleni asettamiani sääntöjä ja sallia blogilleni nimen, joka ei karkota kaikkia potentiaalisia lukijoita tiehensä. Huokaus, kun suomen kieli kuulostaa joskus niiiin jäykältä...

Aluksi vähän faktoja blogini "tähdestä":
Miksu on shetlanninlammaskoira eli sheltti. Se täytti maaliskuussa kolme vuotta ja on parhaan ystäväni lisäksi ainoa, jonka syntymäpäivän muistan. Se on kotoisin Nastolasta, kennelistä nimeltä Golden Rose.
Harrastan Miksun kanssa agilitya, mutta kilpakentille en ole vielä uskaltautunut, mikä ei suinkaan johdu siitä, etteikö se olisi valmis, vaan siitä, olenko minä valmis(mutta siitä lisää myöhemmin). Sen lisäksi yritän piristää lenkkejämme pyöräilyllä ja silloin tällöin rullaluistelulla. Miksu toimii myös osa-aikaisena valokuvamallinani - palkkana tietenkin makkaranpala tai pari - ja nauttii metsässä juoksentelusta yhtä paljon kuin minäkin.
Miksu on kaikkiruokainen; sille kelpaa kaikki makkarasta porkkanaan ja marjoista mökkisaaresta löytyneisiin kalanraatoihin, joita lokit ovat sinne heitelleet.

Siinä vähän pohjustusta tulevaan, hyvää kesää!