Takaisin
TAIDEKOIRAN TARINOITA - Tiistaina, 11.07.2017 klo 15:46

Hau kaikki ystävät!

Onpas mennyt aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin. Vuh! Minusta on tullut aika mies sen jälkeen kun viimeksi ole tänne kirjoittanut. Kettu on tullut nähtyä ja sytyin sille helposti ja ärhäkästi, niin kuulin ihmisten kehuvan. Johan se kettu haisikin niin pahalta etten oikein ymmärrä olisiko sen kanssa ollut edes soveliasta ryhtyä sen enempää seurustelemaan vaikka onhan sillä repolaisella komea turkki.
Jänistä ajoin viime talvena isännän kanssa. Se oli oikein mielekästä hommaa ja voitte olla varmat että ens talvena meillä on paljon jänistä pöydässä, haluan ruokkia koko perheen!
Näyttelyreissuja minulla on jo melkoisesti. Viime vuonna kävin Ruotsissa reissussa mutta silloin olin vähän kakara enkä oikein jaksanut keskittyä mutta viime keväänä pääsin isänän kanssa reissuun ja me miehet reissasimme bussilla pitkän matkaa aina Liettuaan asti jossa minusta tuli Liettuan Muotovalio. Se oli mahtava opintoreissu. Opin siellä paljon ja niin oppi isäntäkin.
Suomesta olen saanut jo kaksi sertiä aikaisemmin näyttelyissä ja sunnuntaina tuli kolmas serti Ylivieskan Kansainvälisessä koiranäyttelyssä Avoin luokka ERI. Serti CACIB, VSP. Isäntä oli tosi tyytyväinen ja niin oli sen emäntäkin vaikka kaikessa kiireessä ja jännityksessä unohti auringon ja poltti ihonsa! Minäpoika en jännittänyt etukäteen vaan nukuin tuolin alla varjossa, jännitin sitten vasta hetken kehässä ja kun palkinnot oli jaettu niin sain taas leikkiä isännän kanssa!