Takaisin
VAKE - Maanantaina, 11.07.2011 klo 16:05

huonoja uutisia.. :/

Elikkäs tänään oltiin pojan kanssa lääkärissä. Verikokeissa kaikki näytti hyvältä, mutta jo ennen röntgen kuvia lääkäri sanoi että polven luksoituminen johtuukin lonkasta, ja sitä ei kannata hoitaa. Kuitenkin kuvien jälkeen asiat eivät olleetkaan niin. Polvi nyt kuitenkin jo todella huonossa kunnossa, leikkauksellakaan ei saada enää korjattua. :(
Lääkärin lausuntoa lainaten:
Tutkimuksessa koiran polvi luksoi 3-4. Sisäpuoli polvilumpion urasta kulunut. Kummassakin lonkassa ortolaaniliike positiivinen, eli lonkat ovat löysät.
Lääkäri sitten sanoi että leikkaus ei enää tässä tapauksessa auta lähes ollenkaan. "Jatkakaa elämää normaalisti ja kipulääkettä tarvittaessa."
Aika paska fiilinki jos suoraan sanon :/ Aion kyllä pyytää ne kuvat siitä jalasta ittelle ja näyttää vielä jollekkin muulle lääkärille... Saattaa olla että tulee ihan sama diagnoosi, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Luulin vielä kaiken lisäksi että poika olisi laihtunut, mutta toisin näytti vaaka. (21.7kg) Laihdutuskuurin paikka siis. Lihas painaa enemmän kuin läski ;)