KENNELREKISTERI

Kennel Chimmels

Kennelrekisteriin
Olemme pieni kotikenneli Espoon Laaksolahdessa. Koirat ovat kuuluneet perheeseemme jo toistakymmentä vuotta.

Cavalier kingcharlesinspanieli on ollut meidän rotumme pian 20 vuotta.
Edesmenneen Netin " Anncourt on the Web" myötä saimme mahdollisuuden tutustua kasvatustyöhön, sen tuomaan iloon ja vastuuseen. Iso kiitos kuuluu Netin kasvattajalle! Netiltä jäi kotiin kasvamaan pentu ja sillä tiellä ollaan.Tällä hetkellä v. 2014 asuu ja elää kanssamme 7 cavalieria, vanhin 11,5 vuotias ja nuorin 1 vuotias.

Koiramme ovat virallisesti tutkittuja terveeksi niin silmä, polvi kun sydämen osalta. Jalostusnartut ovat lisäksi magneettikuvattuja syringon varalta sekä geenitestattuja terveeksi rodulle esiintyvien ,väistyvästi periytyvien sairauksien( Curly coat/ Dry eye&Episodic Falling Syndroma) varalta.

Koirat ovat meille ilo ja harrastus. Käymme aika ajoin näyttelyissä ja ilahduttamassa ikäihmisiä laitoksissa mutta eniten iloa tuo koirat jokapäiväisessä arjessa kun ovat mukana metsälenkillä tai sisällä kainalossa.
Minulla on tavoitteena kasvattaa terveitä, hyvänluonteisia koiria unohtamatta rodunomaista ulkonäköä. Pentueiden vanhemmat ovat silmä,-polvi, - ja sydäntutkittuja , geenitestattuja sekä MRI-kuvattuja syringomyelian varalta.

Pennut kasvavat perheen parissa ja ovat huolella hoidettuja.Tottuvat siten normaaliin kotona oleviin ääniin, olemiseen sekä perheen muihin koiriin. Tervetuloa tutustumaan!

Jag betjänar er gärna på svenska som är mitt modersmål . Välkomna att bekanta er med vår hemsida och ta gärna kontakt.
Jade & Pipu

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Chimmels
Harriet Kupila
Ensimmäinen Huvilatie 3
02730 Espoo
Puhelin:
040-5561751
Sähköposti:
Harriet.kupila@gmail.com
Kotisivut:
www.chimmels.com