KENNELREKISTERI

Kennel Kuonohovin

Kennelrekisteriin
Kasvatamme pyreneittenmastiffeja Kennelnimellä Kuonohovin. Kennelimme sijaitsee Heinolasta noin 15 km Kouvolaan päin, "keskellä korpea"koirilla on mahdollisuus olla vapaana ja lenkitämme koiria vapaana metsissä päivittäin,kesällä koirat pääsevät päivittäin uimaan rantaamme, muun ajan koirat viettävät vapaasti keskenään aitauksessa/sisällä.

Tällä hetkellä meillä on 6 pyreneittenmastiffia. Harrastamme näyttelyitä sekä koti-että ulkomailla kuitenkin koirat ovat ihan tavallisia koti/vahtikoiria(vieroksun jaottelua näyttely/työ) ja mielestäni terverakenteisen. rotutyypillisen koiran pitää pärjätä myös näyttelyissä(!) ja selvitä samalla tehtävistään vahtikoirana kotosalla. Käytän kaikki koirani terveystutkimuksissa sekä kannustan/sponsoroin kasvattejani käymään virallisissa terveystutkimuksissa.

Olen käynyt kasvattajakurssin vuonna 2011, Kennelnimi on ollut 3 vuotta, olen käynyt runsaasti koulutuksissa/kursseilla/luennoilla mm.jalostusneuvojan peruskurssi on käytynä myös. En voi siis kehua vuosikymmenien kokemuksella mutta intohimoa kasvatukseen, tiedonnälkää sekä tavoitteellisuutta löytyy kyllä senkin edestä.

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Kuonohovin
Roni 181
18300 Heinola Kk
Puhelin:
0407247857
Sähköposti:
heli@ronintila.fi
Kotisivut:
ronintila.fi/kuonohovin