KENNELREKISTERI

Kennel Leinottaren

Kennelrekisteriin
Olen Cavalier Kingcharlesinspanielikasvattaja ja ehkä jossakin vaiheessa myös chihuahuakasvattaja. Kasvatukseni tavoitteenani on ehdottomasti terve, pitkäikäinen, terverakenteinen ja rotumääritelmän mukainen iloinen cavalieri.

Ensimmäinen cavalierimme Miska, Black Amiikos Waverly Waldo, tuli taloon vuonna 1992, ainoastaan kotikoiraksi hänen pienen purentavirheensä takia mutta siitä syttyi rakkaus tähän rotuun.

Monen vuoden tauon jälkeen meille tuli taas Cavalieri tyttönen Raniinan's Nätti Netta vuonna 2011, hänen kanssaan sitten ollaankin kierrelty kaikenlaiset näyttelyt. Menestystä ei sinänsä ole tullut mutta kuitenkin kerran SERT ja Cacib sekä kaksi kertaa varasertit. Mutta emme ole lannistuneet vaan hän on tällä hetkellä lomalla näyttelyistä ja jatkamme sitten veteraaniuralla.

Vuonna 2015 meille muuttikin sitten jo toinen Cavalier tyttönen Jablen Rose Fragrance jonka kanssa olemme pyörähdelleet monessa näyttelyissä sekä myös Venäjän Viipurin näyttelyjä kokeiltiin viime keväänä sieltä vara certi oli tuliaisina. Näyttelymenestys on ollut hänellä myös samoissa linjoissa kuin vanhemmallakin.

Katraamme kasvoi vielä yhdellä koiralla ja tyttären koiraan rakastuessani meillekin muutti 2017 pieni suloinen Chihuahua neiti Nuppu. Hänen kanssaan aloittelemme sitten ensi vuoden puolella tuota näyttelyuraa ja katsotaan miten hänelle tuota menestystä tulee.

Tähän mennessä ei ole vielä kasvatteja ollut mutta tästä on hyvä aloittaa, vuonna 2014 sain oman kennelnimen Leinottaren.Kotonamme on siis tällä hetkellä 2 cavalieria sekä yksi pitkäkarvainen chihuahua.


Jablen Rose Fragrance, Nella[/Raniinan's Nätti Netta, [b]Netta[/]AVASBEAUTY, [b]Nuppu

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Leinottaren
Satu Leinonen
Haarajärventie 25
82500 Kitee
Puhelin:
0500402426
Sähköposti:
Satu.cavatar@gmail.com
Kotisivut:
leinottaren-kennel.webnode.fi/