KENNELREKISTERI

Kennel Nattaset

Kennelrekisteriin
ENGLANNINSETTEREITÄ JO VUODESTA 1986 ;-)


Olen harrastanut englanninsettereitä vuodesta 1986 lähtien, jolloin ostin ensimmäisen enkkuni Tuliketun Nattaksen "Nattas", josta juontuu myös kennelnimeni Nattaset. Ennen englanninsettereitä kasvatin nuoruudessani kaksi cockerspanielipentuetta.

Englanninsetteripentueita meillä on ollut 18 - yhteensä 115 pentua. Kasvattini ovat erittäin hyvissä, aktiivisissa ja rakastavissa kodeissa perhekoirina - osa on niittänyt mainetta myös näyttelyissä mutta suurin meriitti niillä on kuitenkin olla mukavina perheenjäseninä - ilona ja seurana perheilleen sekä kaksi koira myös isännän hyvänä metsätyskaverina.

Haluan vaalia englanninsetteriden kasvatuksessa AITOJA ENGLANTILAISIA LINJOJA JA TYYPPIÄ - kasvatustyöni pohjalla ovat olleet mm. seuraavien arvostettujen englantilaisten kenneleiden kasvatit ja niiden jälkeläiset: Suntop, Yeo, Valsett, Hurwyn, Mariglen, Bournehouse ja Swannery.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, rotutyypillisiä ja ihanaluonteisia englanninsettereitä, jotka soveltuvat pääasiassa seura- ja perhekoiriksi, mutta joilla voi toki myös harrastaa monipuolisesti kuten koiranäyttelyitä, metsästystä, agilityä jne.

Jos olet kiinnostunut rodusta, älä epäröi ottaa yhteyttä ja tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan rotuun kotiimme Kouvolaan!
Breeder group Nattaset

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nattaset
Jaana Pöllänen
Kuusankoski
45740 Kouvola
Puhelin:
040 533 1366
Sähköposti:
nattaset.kennel@gmail.com
Kotisivut:
www.nattaset.com