KENNELREKISTERI

Kennel Nightdream

Kennelrekisteriin
Asun peltojen ja metsien keskellä koirieni kanssa kauniin maalaismaiseman ympäröimänä. Koiraharrastukseni alkoi jo 50 vuotta sitten, jolloin sain ensimmäisen koirani monen vuoden odottamisen jälkeen. Koira oli saksanpaimenkoira, jota kouluttelin ja joka nuorena oli paras ystäväni. Osasin niihin aikoihin varmaankin kaikki koirakirjat ja koulutusoppaat ulkoa, sillä niin innostunut olin etenkin saksanpaimenkoirista, ja tätä rotua edelleenkin ihailen. Olen kouluttanut ja myös kilpaillut saksanpaimenkoirani kanssa kokeissa enemmän ja vähemmän hyvällä menestyksellä.

Lapsuuden kodissani on ollut lisäksi kaksi suomenpystykorvaa, isäni oli aikoinaan innokas metsämies.

Näin ensimmäisen kultaisen noutajan 70-luvun lopulla, ja ihastuin tähän kauniiseen rotuun, se oli sitä rakkautta ensi silmäyksellä! Olen hankkinut ensimmäisen kultaisen v-81 Ruotsista ja lisäksi muista pohjoismaista, Englannista ja Hollannista, ja olen myös kilpaillut menestyksekkäästi ulkomailla. Koirissani on kansainvälisiä, Norjan Muotovalioita ja Suomen Voittajia, Euroopan Voittajia sekä muita voittaja-arvoja. Kasvattamissani roduissa on Suomen Voittajia sekä useita Pohjoismaiden Voittajia.

Kasvatan tällä hetkellä pienimuotoisesti kultaisia, petit basset griffon vendeitä ja kiinanharjakoiria. Pyrin kasvattamaan koiria, joilla on terve sielu terveessä ruumiissa myös muistaen rotumääritelmän mukaisen ulkomuodon ja käyttöominaisuudet!

Muistan aina kiitollisena ”vanhan” ruotsalaisen kultaiskasvattajan neuvon - kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.

Petit basset griffon vendeen on sydäntäni lähellä, tämä pieni, erittäin ovela karvanaama ja sen iloinen ja reipas olemus saa minut aina hyvälle tuulelle. Ja kiinanharjakoiran ”räpinä” ja uskollisuus jaksavat aina vain ihmetyttää.

Näissäkin roduissa löytyvät kasvattini ja koirani monen menestyneen koiran sukutaulusta, niin koti-kuin ulkomaillakin.

Vanhin lapsistani on jo pienestä hoitanut ja esittänyt menestyksekkästi koiria ja kasvattaa itse kultaisia noutajia kennelnimellä Perfect Beast.

Kasvattajan peruskurssin olen suorittanut vuonna 1984, kennelnimen saanut 1985 ja olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Tervetuloa tutustumaan vanhoihin ja nuoriin touhukkaisiin koiriini kotisivuilleni.

Pikku-Punkku  Kapplandets Chateau De Cruzeau

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Nightdream
Sirkka Sundström
Tanokkaantie 577
32610 Vampula
Puhelin:
041-4726728
Sähköposti:
sirkkasundstrom@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/nightdream.htm