KENNELREKISTERI

Kennel Perfect Beast

Kennelrekisteriin
PENTUBLOGI: https://perfectbeast.wordpress.com/

Kasvatan kultaisianoutajia kaikissa kultaisen värisävyissä. Koirilla ei ole erillistä kennelrakennusta ja koirat oleskelevat vapaina isolla aidatulla pihalla. Kaikki koirat tulevat erinomaisesti toimen keskenään eli arvojärjestykset ovat selviä. Nuoremmat hunsvotit rakastavat ja kunnioittavat vanhempiaan.

Kultaisianoutajia on perheessäni ollut vuodesta 1981 asti, silloin ensimmäinen hankittiin Ruotsista. Kennelnimen Suomen Kennelliitto myönsi minulle vuonna 1992. Ensimmäinen oma kasvattama pentue syntyi vuonna 1996. Sitä ennen olin seurannut aktiivisesti äitini kasvatustyötä kultaisten sekä monien muiden ihanien rotujen parissa. Olen suorittanut hyväksytysti Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin sekä olen tietenkin kasvattajasitoumuksen allekirjoittanut. Saan myös Kennelliiton luvalla siruttaa ja tatuoida koiria. Olen virallistettu kehäsihteeri sekä ainaisjäsen Golden Ring ry´ssä.

Pyrin kasvattamaan rotumääritelmän mukaisia hyväluonteisia koiria, jotka omistajien antamalla opastuksella tulevat yhteiskuntakelpoisiksi ja ovat sopivia harrastuksen kuin harrastukseen.

Kasvattieni omistajille olen aina käytettävissä. Neuvoja tai apua annan aina tarvittaessa ja mielelläni kuuntelen kuulumisia ja vastaanotan valokuvia.

Ethän hanki koiraa lasten leluksi, tai lasten vain toivoessa koiraa. Onnellisimman koiran ja hyvän suhteen muodostatte, jos koiran hankinta on todellakin perheen yhteinen päätös ja olette todellakin varautuneet koulutukseen, ulkoiluun ja mahdollisiin tuhoihin ja uhmaiän koettelemuksiin. Huom! Jos toivot pääseväsi helpolla - älä ota minkäänlaista koiraa - vaan osta posliinipatsas sohvan viereen, se ei likaa, siitä ei lähde karvaa eikä se tee pahojaan eikä vaadi minkäänlaista koulutusta, sitä voi kuitenkin silitellä ja esitellä vieraille!

Lisätietoja, juttuja sekä kuvia löydät kotisivuiltani. Käy tutustumassa kultaiseen perheeseen kotisivuillani

Syys-Otto - Soft Soul Be My Star

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Perfect Beast
Sirpa Koivulaakso
R
31500 Koski Tl
Puhelin:
040-8356730
Sähköposti:
sirpa.koivulaakso@gmail.com
Kotisivut:
netti.nic.fi/~pantteri/perfectbeast.htm