KENNELREKISTERI

Kennel Redword

Kennelrekisteriin
Kasvatan pienimuotoisesti punaisia irlanninsettereitä. Koirat elävät meillä perheenjäseninä ja pennut kasvavat sosiaalisiksi ja elämän "kummallisuuksiin" tottuneiksi.

Asumme Keski-Suomessa aivan Jyväskylän kupeessa. Talon isäntinä veteraani R. Be A Friend eli Armas - CIE & CH. Ja isojen poikien seuraava, on syksyllä 2008 Englannista tullut laumaan vahvistus nimeltä Paddington, rekisterinimeltään Tatterslee Legend. Se ahkeroi ensimmäisenä kilpailukesänään juniorikehissä niin, että sen nimen etuliitteenä on tänä päivänä CIE & CH & W. Poikaporukan nuorin tulokas on maaliskuussa -12 syntyneestä pentueesta kotiin jäänyt Robbie, CIE & CH & JW Redword The Rollright Stones. Se on jo aikuisen näköinen mutta mieleltään vielä nuori ja vallaton, saa nähdä koska se aikuistuu... Aisaparinaan sillä on sisko Elsa, CIE & CH & W Redword The Merry Maidens. Lauman uusin vahvistus tuli Fansett-kasvattajalta meille sijoitukseen, lupaava kaunis neiti nimeltä Fansett Daydreams In Paris, Hilda. Sekin on ehtinyt kerätä läjän titteleitä CIE & CH sekin.

Setteriharrastusta minulla on takana vajaa 30 vuotta. Käymme näyttelyissä, lenkkeilemme ja harrastelemme mitä milloinkin koirista kivalle tuntuu. Aloitin aikoinaan harrastamalla vain uroksia mutta sittemmin nartut ja kasvatustyö on tullu tkuvioihin mukaan. Ensimmäinen pentueeni syntyi 2005 ja sen jälkeen pentueita on syntynyt harvakseltaan, noin kerran vuodessa. Kasvatustoimintani pyrin pitämään pienimuotoisena ja pentueita syntyykin vain kun tarvitsen itselleni taas jotakin jatkoa kasvatustyölleni.

Tavoitteenai on kasvattaa terveitä, hyvin liikkuvia ja tervepäisiä koiria, joista riittää iloa omistajilleen moneksi vuodeksi.

Tervetuloa tutustumaan koiriin kotisivujeni kautta tai vaikka ihan paikanpäälle!
CIE BY & UA CH, FiW-09 Redword Diamonds R' Blue

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Redword
Maarit Takala
Sarkatie 4
41310 Leppävesi
Puhelin:
050 590 2633 ilt
Sähköposti:
redword@luukku.com
Kotisivut:
www.kolumbus.fi/maarit.takala