KENNELREKISTERI

Kennel Rosears

Kennelrekisteriin
PÄIVITETYT TIEDOT 21.4.2019
Asun mieheni kanssa Kotkassa omakotitalossa, lapset ovat jo muuttaneet pois, ja tärkein harrastukseni on koirat. Olen ensitapaamisesta alkaen vannoutunut Glennien ihailija. Kotiin on pikkuhiljaa kertynyt oma pieni lauma näitä pelottomia ja vilpittömiä maastomakkaroita. Kotona asuvat/asuneet koirat Miimoksen Hsi ja Ho eli Manta (18.8.1998- 14.6.2012) poistui luotamme vähän ennen 14v päiväänsä ja Miimoksen Ophiuchus eli Junnu (19.3.2002-6.9.2014) äkillisesti 12,5v iässä. Rosears Ablooming Bud eli Nuppu sairastui pahanlaatuiseen syöpään ja lopetettiin 4.1.2015 10v8kk iässä. Kotona on nyt Siru eli Rosears Everything U´Wish 9v seuranaan Alma Rosears Kate The Duchess 4v sekä 2v Herkko Rosears Master Of The House. Sijoitustyttöni Rosears Allspice Lass eli Lotta , Sanni eli Rosears Bumblebee ja Olga Rosears Dazzling Dab ovat siirtynyt sateenkaari sillalle. Susannan ja minun yhteisomistuksessa ollut saksalainen neito Bwrenna Vom Au Deich a.k.a.Venni 9v asuu Lean ja Justuksen luona, Anitan ja Juhon omistukseen on siirtynyt hurmaava Irlantilaispoika Hessu eli Abberann Bearnard 8v, Ullan omistukseen on siirtynyt Roosa eli Rosears Fairchild 7v, Heidin omistukseen on siirtynyt Moona eli Rosears Flying Colors 7v, Kirsikan omistukseen on siirtynyt Kipi eli Rosears Gold For Lions 6v, Marian omistukseen siirtynyt Lindy eli Rosers Halo 7v, Reetan omistukseen on siirtynyt Doris eli Susamurun Aniline 4v, Tiinan omistukseen on siirtynyt Helmi eli Rosears Incredible Me 45 ja Anun luon Irlantilaisneito Clodagh eli Clodagh of Carrighglen 4v. Martta eli Rosears Jealous Helena 4v asuu Maaritin luona. Tanskasta Kate Benzenin kasvatti Vilma eli Bilbo´s Sêarlat 3,5v asuu Heidin ja Moonan luona. Hilma eli Rosears Lioness 3v asuun Nooran luona ja Runo eli Rosears Miss Miimos on yhteisomistuksessa ja sijoitettu Katin luokse. Pikkuinen Friidu eli Rosears Noisy Nancy asuu Reetan ja Ismon luona.


Glennillä on suuri sielu ja rakkautta jaettavana määrättömästi. Niillä on myös suuri EGO, eikä niiden kanssa pimeällä metsätielläkään tarvitse pelätä. Glenni on ystävällinen muillekin koirille jos sille ollaan ystävällisiä, mutta armoton jos joku aloittaa riidan. Sopii myös lapsiperheisiin, mutta ei alle 10 vuotiaan ulkoilutettavaksi kokonsa vuoksi. Ulkonäkö on sopivan konstailematon "pese ja pidä" koira. Ei mikään pikku puudeli vaan kunnon koira, jota perheen miesväkikin kehtaa ulkoiluttaa.

Omien kanssa olen harrastanut näyttelytoiminnan lisäksi agilityä, tokoa ja jälkeäkin on harrastettu. Näyttelymenestystä on saavutettu Manta oli Kans&Pohj& Fin & S & Est & Rus & Lv & Lt & Dk & Balt Ch, WW-02 , V-02, BaltW-00, AmW-02, BaltVW-09, BalTerW-09, BalterVW-09 & EstVCh. Junnu Kans & Pohj & Fin & S & Est & Rus & Lv & Lt & Dk & Pl & Balt Ch, JWW- 03, WVW-10, BaltW- 03, -04, -05, BalTerW-09, HeVW-12. Nuppuliini oli Kans & Pohj & Fin & Est & Dk & Rus & S &LV Mva & VVV-12 & BaltW & EEVV. Siru on C.I.B. FI & LV& EE MVA, LVW-14 ja LTW-12. Kipi on Kans & FI & SE Ch, Lotta ja Sanni ovat Fin Mva ja Helmillä, Vennillä, Martalla ja Vilmalla on sertejä. Hessu on Kans & FI & DK & SE & EE &LV & LT & Nord & FrJW-11, WJW-11& EUW-13. Olgalla on Kans & FI & DK& LT Ch. Lindy on Kans & FI & EECh & EUW-13. Alma on C.I.B. Balt Ch, Fi & EE & LV &RU & RKF CH. Herkko on Pohj& FI &DK &SE &LV
Manta

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Rosears
Anne Kaskela
Kokoojatie 23
48410 Kotka
Puhelin:
040-5780912
Sähköposti:
anne.kaskela@kymp.net
Kotisivut:
www.rosears.com