KENNELREKISTERI

Kennel Saltzdal

Kennelrekisteriin
KASVATAN PIENIMUOTOISESTI KÄYTTÖLINJAISIA SAKSANPAIMENKOIRIA.

Kasvatan saksanpaimenkoiria työhön, harrastukseen ja vapaa-aikaan ajatuksella, että saksanpaimenkoira on palveluskoira ja sen on sovelluttava lajiin kuin lajiin.

Huoli saksanpaimenkoiran tulevaisuudesta, on laittanut tärkeimmäksi kriteerikseni kasvatustyöhöni sen terveyden! Siksi pyrin käyttämään jalostusvalinnoissani vain terveiksi todettuja vanhempia. Luonteen puolesta taas niissä täytyy olla potkua saalispuolella sekä sopivasti kovuutta ja vartiointiviettiä sekä tietystikin rajaton määrä työskentelyhalua. Lajiominaisuuksista pidän tärkeimpänä luontaisia jäljestys ominaisuuksia ja koiran onkin työskenneltävä iloisesti sekä intensiivisesti.
Palkitsevinta kasvatustyössä on saada olla mukana pentujen syntymässä, nähdä niiden kasvavan ja kehittyvän sekä löytää niille hyvät, aktiiviset, rakastavat kodit.

Tällä hetkellä perheeseemme kuuluu itseni ja mieheni lisäksi 2 saksanpaimenkoiraa, 4 vuotias Saltzdal Drake eli RANE, viesti mestari sekä sen 13 vuotias mummo Sonorian Dalinda eli CINDY. Lisäksi laumaamme vartioi 9 vuotias pyreneittenmastiffi LaGran Perla Encendimiento eli VAPPU.
Ja eikös maaseudulla joka taloon kuulu kissa. No, meillä ei hiiret notku nurkissa, kun oikea "äijämme" Smiley ja "pikkuruinen" Pirpanamme pistävät "tuulemaan" :).

Ostaessasi saksanpaimenkoiraa mieti, onko sinusta juuri tämän rodun omistajaksi?
Jotta pennusta kasvaisi tasapainoinen ja yhteiskuntakelpoinen, se vaatii runsaasti aikaa sekä toimintaa. Sinä olet vastuussa koirasi hyvinvoinnista, koirallasi on vain sinut.
Oletko valmis ottamaan tämän vastuun?
Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai kirjoittamalla, niin kerron mielelläni lisää rodusta, sen ominaisuuksista ja vaatimuksista sekä omasta kennel toiminnastani, ja olet myös tervetullut meille tutustumaan koiriimme ja meihin.
Lisätietoa löytyy myös minun FB sivultani www.facebook.com/ira.paarvala tai kennelin www.facebook.com/Saltzdal/
Myös Kennelin omat nettisivut ovat tekeillä.

Tervetuloa!
- Ira -
Cindy ja keppi

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Saltzdal
Ira Paarvala
Lankkuantie 41
42700 Keuruu
Puhelin:
0504633963
0504633793
Sähköposti:
kennelsaltzdal@hotmail.com