KENNELREKISTERI

Kennel Stator

Kennelrekisteriin
Asumme Sarkolassa miltei metsän keskellä mieheni ja koiriemme kanssa. Tällä hetkellä kotona asuu suursnautserit Stator Janzi joka on 2,5 v, kääpiösnautseri emä Heckrose "Nuppu" joka oli sijoitusnarttu lähti jo emäntänsä kanssa kotiin ja pennut ovat meillä , sekä välillä lapsenlapseni Jimin koira myöskin kääpiösnautseri Stator Daisy (Sani) sekä Sanin tyttärentytär Iria Windy, vasta viimekuussa jouduimme toisesta suursnautseristamme luopumaan sairauden takia Fauni oli jo täyttänyt 10v. Kaikki koirat tulevat mainiosti toimeen keskenään, myöskin muut sijoituksessa olevat koirat joita on yksi valkoinen kääpiösnautseri ja 1 mustahopeaa.
Olen touhunnut koirien kanssa koko ikäni, kilpaillutkin jonkinverran palveluskoirapuolella.Tällähetkellä on ajatuksena kilpailla tulevina vuosina Janzin kanssa. Jimi harrastaa Sanin kanssa agilityä, johon kääpiösnautseri soveltuu erinomaisesti kokonsa ja tempperamenttinsa ansiosta. Sen lisäksi Jimin kanssa yhdessä harrastamme hakua ja jälkeä. Lapsenlasten ja koirien kanssa on ilo touhuta ja katsella heidän yhteistyötään koirien kanssa. Esinekentällä, agilityssä, jäljellä, tottiksessa, turkinhoidossa mätsäreisssä ja viimeaikoina myös oikeissa näyttelyissä ja ihan kaikessa toiminnassa.
Kasvatamme pienimuotoisesti tyttäreni Tiia Suomen kanssa suursnautsereita sekä mustahopeita ja valkoisia kääpiösnautsereita uutena rotuna on mukaan tullut pitkäkarvaiset kääpiömäyräkoirat, partaiset asustavat mieheni ja minun luonani mäyräkoirat tyttäreni perheessä, välillämme on vain 20km matka joten yhteistyö sujuu helposti.
Meillä pennut kasvavat perheen keskellä kotioloissa, jossa myös lapsenlapseni hoitavat pentuja kanssani kovin mielellään ja pennut oppivat myös lapsiin.Olen saanut kasvattieni omistajista paljon ystäviä ja yhteiset hetket heidän kanssaan ovat antaneet paljon kauniita muistoja vuosien varrella.
Trimmaan myös mielelläni omat kasvattini ja ohjaan myös omistajia tekemään itse. Toivon kaikkien kasvattieni omistajien pitävän yhteyttä, vaikka joskus välimatkat eivät ole lyhyitä.
M&H pennut

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Stator
Taija Järvelä-Välimäki
Masontie 43
37180 Sarkola
Puhelin:
(040) 561 7773
Sähköposti:
taija.suomi2@luukku.com
Kotisivut:
www.stator.vuodatus.net/