KENNELREKISTERI

Kennel Tassuttelijan

Kennelrekisteriin
Kasvatan Portugalinvesikoiria täällä Oulun kuppeessa Haukiputaalla, omakotitalossa maaseudun rauhassa. Tähän mennessä on maailmalle lähtenyt 8 pentuetta. Englanninkääpiöterriereitä syntyi yhden pentueen verran mutta jatkoa ei ole tulossa. Venäjänajokoira on isännän silmäterä, toimii jänisajurina. Perheeseeni kuuluu aviomies, poika 12-v ja tyttö 10-v. Näin ollen pennut tottuvat lapsiin jo kasvattajan luona.
Koiria kotona: 2 Portugalinvesikoiraa, 1 Venäjänajokoira ja 1 Italianajokoira (karkeakarvainen)


Portugalinvesikoiriin tutustuin vuonna -98 ja se hurmasi minut täysin. Ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Portugalinvesikoiria olen tuonut yhteistuontina kennel Konkkaronkan kanssa, urokset Portugalista sekä USA:sta. Sekä uroksen Norjasta.

Koirieni kanssa harrastan pääasissa näyttelyitä (unohtamatta kotitottista) ja ajokoirien kanssa aviomies kulkee metsällä. Keväällä 2008 mejä-kärpänen purasi. "Luna" on päässyt tosi tilanteeseen jäljestämään haavoittunutta kaurista onnistuneesti. Kasvateissakin on muutama harrastukseen hurahtanu, toivottavasti rohkenemme kokeisiin. Jatkamme treenaamista heti keväällä.

Olen Oulun alueen VIP-edustaja (www.vipstore.fi), laaja valikoima koirianruokia varastossa. Tarvikkeet tilauksesta nopeasti. Katso kotisivuilta lisätietoja: http://tassuttelijan.nettisivu.org/musch-barf-ja-kuivamuonat/Koiristamme ja tulevaisuuden suunnitelmista saa lisätietoja sähköpostitse, puhelimitse ja toki saa tulla paikan päällekkin tutustumaan.
Portugalinvesikoiran pentu2

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Tassuttelijan
Katja Kurkela
Pikkumurrontie 16
90840 Haukipudas
Puhelin:
040-7272 465
Sähköposti:
tassuttelijan@gmail.com
Kotisivut:
tassuttelijan.nettisivu.org/