KENNELREKISTERI

Kennel Valonpisaran

Kennelrekisteriin
Podhalanskeja työkoiraksi, näyttelykaveriksi perheenjäseneksi ja pihavahdiksi.

Jalostuskoirani ovat terveitä ja sekä rodunomaisen luonteen ja ulkonäön omaavia koiria. Harrastan näyttelyitä ja koirani ovat menestyneet erinomaisesti myös näyttelyrintamalla, kaikki kotona asuvat koirani ovat saavuttaneet kansainvälisen muotovalion arvot, sekä lukuisia muita titteleitä. Näyttelymenestys tai yleensä niissä käynti, ei tällä rodulla ole se tärkein asia. Tärkeintä on säilyttää työskentelyominaisuudet, terve ja toimiva rakenne, koska Podhalanski on ensisijaisesti laumanvartijakoira / vahtikoira. Tuotantoeläimiä minulla ei ole, mutta koirani testautuvat eläinten kanssa toimiviksi lemmikkikanieni sekä kissojen kanssa. Pennut saavat pienestä pitäen oleskella kanien kanssa vapaana.

Koska kyseessä on pieni rotu, koen tärkeänä tehdä kasvattajana vastuullisia valintoja jalostuskumppanien valinnassa, jotta rodulla olisi mahdollisuuksia säilyä elinvoimaisena ja geenipohjan laajentua. Vältän matadoriurosten käyttöä jalostuksessa, pidän sukusiitos % mahdollisimman pienenä. Kerron mielelläni lisää Podhalanskeistani, sekä Valonpisaran periaatteista.

Facebookissa on Valonpisaran Kennel niminen aktiivinen ryhmä, jonne olet tervetullut seuramaan kasvattieni, sekä koirieni kuulumisia.

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Valonpisaran
Kaisa Manninen
Karlbergintie 39
37310 Tottijärvi
Puhelin:
0405358286
Sähköposti:
valonpisaran@gmail.com
Kotisivut:
www.valonpisaran.net