KENNELREKISTERI

Kennel Xenaran

Kennelrekisteriin
Minulla on ollut settereitä jo nuoresta asti. Vuonna -96 lapsuudenkotiini hankittiin punainen irlanninsetteriuros Chic Choix Cape Spencer, kotoisammin Reno. Renon kanssa kävimme paljon näyttelyissä, ja Reno pärjäsi myös todella hienosti. Pari vuotta myöhemmin Renon seuraksi tuli bracco italiano-narttu Tosca, Chic Choix Toscana. Nyt jo edesmenneet Reno ja Tosca jäivät asumaan vanhempieni luokse Vammalaan, kun itse muutin vuonna 2003 mieheni kotikuntaan Kiikoisiin (sijaitsee Porin ja Tampereen välimaastossa valtatien 11 varrella).

Tällä hetkellä meillä on 10 setteriä. Punaista rotua edustavat irlanninsetteritytöt Tessa (Chic Choix Quailmoor Nemea), Lily (Irish Melody Wild Rose), Demi (Xenaran Afterparty) sekä Hertta (Xenaran Go Figure).
Gordoninsetterimme ovat tytöt Tara (Showpoint Day After Day), Tonka (Sassenach Jewel In The Crown) joka saapui alkuvuodesta -09 Kanadasta, kesällä -09 syntynyt oma kasvattimme Tilda (Xenaran Deeper Feeling), lauman ainoa uros Hugo (Xenaran Final Cut), kesäkuussa -12 Yhdysvalloista saapunut nuori neitonen Rosie (Skara Braes Dream Street Rose) sekä nuorimmaisena oma kasvatti Marnie (Xenaran Iron Lady).
Laumaamme kuuluu täysivaltaisena jäsenenä myös ensimmäisen pentueemme uros Xenaran After-Effect, Ransu, joka nauttii olostaan vanhempieni silmäteränä. Toisesta pentueestamme meillä on yhteisomistuksessa uros Xenaran Back For Good, Onni, joka elelee Jennan hyvässä hoidossa Pieksämäellä. F-pentueestamme meillä on sijoituskodissaan asuva Fani, Xenaran Fancy Pants.

Kennelnimen olen saanut kesällä 2006 ja kasvatan molempia rakastamiani rotuja kotioloissa, erittäin tarkoin harkituista yhdistelmistä, kasvatustyöni ja rodun tulevaisuutta ajatellen. Olen käynyt Suomen Kennelliiton järjestämät Kasvattajan peruskurssin vuonna 2006 sekä Kasvattajat jatkokurssin vuonna 2008. Olen jäsenenä niin Suomen Kennelliitossa, kasvattamieni rotujen rotujärjestössä kuin myös rotuyhdistyksissä.
Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koiramme ovat meille ensisijaisesti perheenjäseniä, jotka asuvat ja elävät kodissamme meidän kanssamme. Pentumme kasvavat osana jokapäiväistä elämää ja siten tottuvat jo pienestä pitäen ihmisten ja muiden koirien läheisyyteen.

Tärkeimpinä jalostuskriteereinä vaalin koirieni erinomaista terveyttä ja erittäin ystävällistä sekä miellyttämisenhaluista luonnetta, ja niiden toivon periytyvän myös koirieni jälkeläisille.

Kotisivuiltani löydät lisää tietoa koiristani ja kasvattamistani pentueista, runsaasti kuvia sekä tuoreimmat kuulumiset. Katso osoitteesta: www.xenarankennel.com

-Marjo-


Kuvieni kopiointi kielletty.
***************************************************************************************************************
Viimeisin päivitys 24.9.2017: Gordoninsetterin pentuja suunnitteilla talvelle 2017-2018
Gordoninsetteriuros Xenaran Final Cut  "HUGO"

RODUT:

YHTEYSTIEDOT:

Kennel Xenaran
Marjo Tuomola
(Kiikoinen)
38360 Sastamala
Puhelin:
050-533 4147
Sähköposti:
marjo@xenarankennel.com
Kotisivut:
www.xenarankennel.com